Zakelijk

Zakelijke

Diners & Feesten

Zakelijke

Diners & Feesten

Organiseert u een zakelijk diner, een personeelsfeest of een uitgebreide lunch tijdens een congres? Als chef-kok neem ik u graag alle zorgen uit handen en bereid bij u op kantoor of op een andere locatie de heerlijkste meergangendiners of walking dinners. Ook verzorg ik uitgebreide culinaire catering. Ideaal voor bedrijfsfeestjes of zakelijke diners.

Of u nu wilt genieten van een uitgebreid vijfgangendiner of een gezellige borrel begeleid door culinaire gerechtjes, ik houd rekening met uw wensen en stel een op maat gemaakt menu samen dat past binnen het door u gestelde budget. Voor alle gerechten wordt gebruik gemaakt van de beste dagverse producten van dat moment.

De Mogelijkheden

De

Mogelijkheden

Zakelijk diner

Een zakelijk diner is de ideale manier om zakenpartners beter te leren kennen of contractbesprekingen af te ronden. Het voordeel van een zakelijk diner op kantoor is dat u in alle rust met uw gesprekspartners de zaken kunt bespreken. U wordt niet gestoord door de andere gasten in het restaurant en als u behoefte heeft aan privacy zorg ik dat ik mijzelf terughoudend opstel. Een zakelijk diner is al mogelijk vanaf twee personen. Ik stel een heerlijk menu met meerdere gangen samen, waar u en uw gasten van kunnen genieten.

Wanneer u op kantoor slechts een klein keukentje of helemaal geen keuken heeft, dan is dit geen enkel probleem. Ik zorg zelf voor alle benodigdheden die nodig zijn om een heerlijk diner te bereiden. Daarnaast zorg ik er ook voor dat met de juiste aankleding, de gekozen locatie wordt omgetoverd tot een sfeervol restaurant. Het bestek, servies en het tafellinnen worden voor u geregeld.

Walking Dinner

Een walking dinner is ideaal voor bedrijfsfeesten of als afsluiting van een seminar of congres. Alle gasten kunnen rustig rondlopen en met elkaar in een ontspannen setting verder praten, terwijl zij genieten van de meest bijzondere culinaire hoogstandjes. Ook bij een walking dinner informeer ik vooraf naar uw wensen en stem het menu hier zorgvuldig op af en net als bij een gewoon diner is het geen bezwaar als er geen keuken op kantoor aanwezig is.

Culinaire Catering

Culinaire catering is ideaal voor uitgebreide lunches, informele borrels en personeelsfeesten. Als cateraar verzorg ik zinnenprikkelende gerechten die niet zouden misstaan in een luxe restaurant. Maak van iedere gelegenheid een onvergetelijk gastronomisch evenement met de bijzondere culinaire catering. Alles, van de voorbereiding tot het opruimen, wordt in de puntjes geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Voor vragen of reserveringen kunt u tevens direct contact met mij opnemen.