Walking Dinner

Walking

Dinner

Walking dinner

Geniet in een informele setting van de meest in het oog springende en smaakvolle gerechten. Een walking dinner is bij uitstek een geschikt concept als u met een wat groter gezelschap wilt genieten van de lekkerste culinaire verrassingen. Omdat u niet gebonden bent aan een vaste tafelschikking kunnen alle gasten gezellig rondlopen en met elkaar converseren terwijl zij worden getrakteerd op gastronomisch hoogwaardige gerechten met verrassende details.

Het maakt niet uit of het feest groot of klein is, plaatsvindt in uw eigen huis of op een andere locatie, als chef-kok ben ik flexibel en betrokken. Ik stem het menu en de organisatie af op uw verwachtingen en houd daarbij zorgvuldig rekening met uw budget. Ik zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de aankleding tot het weer opruimen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en ongestoord kunt socializen met vrienden, kennissen of relaties.

Wat is een walking dinner?

Een walking dinner is een diner waarbij de gasten niet zoals gebruikelijk aan tafel zitten, maar gezellig rond kunnen lopen. Hierdoor hebben zij alle gelegenheid om gezellig met elkaar te praten, veel meer dan wanneer men op een vaste plek aan tafel zit. Hierdoor is een walking dinner minder statisch, waardoor er al gauw een plezierige, feestelijke stemming ontstaat.

 
 
 

Dineren in een ongedwongen sfeer

Met een walking dinner creëert u een dynamische, ongedwongen sfeer die geschikt is voor tal van gelegenheden. Zo past een walking dinner bij uitstek bij feestelijke gelegenheden als een bruiloft, receptie, house-warming of een speciaal verjaardagsfeest. Door het sociale karakter van een walking dinner is het concept daarnaast ook erg geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Doordat men niet gebonden is aan een vaste tafelschikking kunnen de gasten tijdens het diner netwerken en contacten onderhouden.

Zinnenprikkelende gerechten

Als chef-kok stel ik een heerlijk menu samen dat volledig is afgestemd op uw wensen en de gelegenheid. Uw gasten worden verrast met fraai opgediende, kleurrijke gerechten die de zinnen doen prikkelen; klassieke gastronomie met een eigentijdse touch. Uiteraard zorg ik er daarbij voor dat de walking dinner gerechtjes makkelijk uit de hand te eten zijn. Ik streef altijd naar perfectie en met meer dan vijftien jaar ervaring weet ik inmiddels precies hoe ik u kan helpen met het organiseren van een avond die men zich nog lang zal heugen.

Compleet verzorgde avond

Als gastvrouw- of heer heeft u nauwelijks ergens omkijken naar, zodat u al uw aandacht kunt richten op uw gasten. Bij groepen groter dan tien personen stel ik een ervaren maître voor, die ervoor zorgt dat de bediening tot in de puntjes is geregeld. Om het helemaal af te maken kan ik ook nog eens zorgen voor een echte sommelier.

Het Menu

Walking Dinner

Menu

Het

Menu

Bestaat uit gerechten die continu meebewegen met het seizoen – afhankelijk van het beste wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Om toch een beeld te geven van mijn menu, geef ik hier onder een voorbeeld menu: