Review

Mijn

Reviews

Review

In de loop der jaren heb ik als kok-aan-huis voor tal van gasten gekookt. Van grote groepen, tot kleinschalige intieme diners: ik probeer mijn klanten altijd te verrassen met gerechten die zijn bereid met de beste, seizoensgebonden producten.

De menu’s stel ik zorgvuldig samen in samenspraak met mijn klanten en ik houd rekening met de voorkeuren van de gasten en hun specifieke dieetwensen. Hieronder krijgt u een impressie van de ervaringen van mijn klanten.

Laat een reactie achter

Heeft u zelf geproefd van mijn gerechten, wilt u graag een tip of suggestie doorgeven of wilt u een vraag stellen? Laat dan gerust een bericht achter. Ik zie uw reacties met genoegen tegemoet en probeer zo snel mogelijk te reageren.

Met culinaire groet,

Sander

Heel graag tot een volgende keer

2 juni 2024

Hi Sander, wat was het geweldig! Zo onder de indruk van de middag. Erg bedankt. Alles was top! Het eten, de aankleding, de verzorging en de drank. Vandaag nog veel spontane positieve reacties gehad over het niveau van de lunch! Heel graag tot een volgende keer!

Margreet

Culinaire hoogstandjes

19 februari 2024

Sander,

zeker hebben wij genoten van jouw culinaire hoogstandjes. Het was ‘n onvergetelijke avond.

Dank voor alles!

Trees Wim

Diner voor 23 personen

18 januari 2024

Sander nogmaals heel veel dank voor het verzorgen van deze heerlijke avond . Het was in 1 woord af.

Nogmaals dank voor je inzet om deze avond tot een succes te maken.

Iris en Ben van Oosterhout

Een echte professional

17 december 2023

Mijn verjaardag was een prachtig feest temidden van alle drukte. Een hoogtepunt waar we met ontzettend veel plezier aan terug denken. Vanaf het eerste contact dat we hadden ben je vriendelijk, open en behulpzaam geweest, een echte professional. En op de avond zelf was alles tot in de perfectie voorbereid en uitgevoerd. Vanaf het moment dat we de deur voor jou opendeden konden we met het grootste gemak en in alle vertrouwen alles aan je overlaten. Een prachtige gedekte tafel en een diner dat kortweg heerlijk was! De paar Aziatische touches die je er in wist te brengen heb ik zeer gewaardeerd. En alles combineerde ook zo geweldig met de wijnen. Vrijwel iedereen aan tafel kunnen we zeer enthousiaste thuis kok noemen en ze zijn stuk voor stuk kritische eters en je hebt ze echt allemaal voor je gewonnnen. Geweldig!

Dus bij deze mede namens Jan en natuurlijk Bono 😉 mijn grote dank. Ik hoop dat we je nog een keer kunnen uitnodigen om in onze keuken te komen toveren.

Marielle Schram

Mooie herinnering

28 november 2023

Hi sander, dank je wel voor het heerlijke diner. Het was een groot succes en veel positieve reacties ontvangen over het eten en de opmaak! Leuk dat je ook foto’s hebt gemaakt, mooie herinnering zo!

Susy

Heerlijke gerechten

14 november 2023

Bedankt voor het verzorgen van de perfecte avond voor ons. We vonden het allemaal FANTASTISCH! Heerlijke gerechten en wijnen! Top! Dank dank dank!

Pasquale en John

Bijzondere en heerlijke ervaring!

12 november 2023

Hoi Sander! Bedankt voor deze bijzondere en heerlijke ervaring. En de foto’s

Een herinnering die voor altijd blijft, het was👌🙏

Ellen

Uiterste perfectie verzorgde avond.

14 september 2023

Sander, heel hartelijk dank voor jouw wederom tot in de uiterste perfectie verzorgde avond in de sfeervolle ambiance van de Schelleboom. De gasten waren zonder uitzondering laaiend enthousiast over jouw prachtige en heerlijke gerechten! Dank voor het toesturen van de mooie foto’s, ik zal deze doorsturen naar alle gasten. Een fijn weekend toegewenst en heel graag tot een volgende keer!

Paul Robbe

Intiem dineren na het ja -woord

27 juni 2023

Dank je wel voor je fantastische culinaire avond. Super mooi om te zien hoe jij er bent maar ook weer niet. Je pakt precies je momenten wanneer het vereist is. We kijken met een zeer warm gevoel terug. Nogmaals bedankt en hopelijk nog een keer tot ziens!

Liesbeth en Peter-Paul

Onvergetelijke avond!

18 juni 2023

Gister hebben we voor het eerst van Sander’s kunsten mogen genieten; alles was tot in de kleinste details verzorgd. Met zijn smaakvolle manier van presenteren een ware restaurant-in-huis ervaring en bijzonder lekker gegeten; verrassende smaakcombinaties en afwisselende texturen. Prachtige begeleidende wijnen. Ook qua timing alles perfect onder controle, duidelijk een ervaren chef. Ik kan Sander echt van harte aanbevelen, en dat was n unaniem oordeel van de hele tafel!

Carmen

Het was weer genieten.

24 mei 2023

Het was weer een geslaagde en gezellige avond. Bedankt voor de mooie foto’s en het belangrijkste, de heerlijke en fantastisch gerechten. Graag tot snel!

Karin

Voor herhaling vatbaar!

20 mei 2023

Sander , echt super bedankt voor de geweldige avond!!! Wat waren het weer kunstwerkjes op ons bord!!! Geweldig!! Wij hebben allemaal genoten en heb vanmorgen al heel veel leuke appjes mogen ontvangen!!!

Wij hebben echt genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Ankie en Toon

Genieten met een grote G

18 april 2023

Sander, wat een topkok ben je toch. Het was wederom genieten, culinaire hoogstandjes en perfect verzorgd. Dank je wel en zeker tot een volgende keer.

Ton en Arno

Bijzondere ervaring

17 april 2023

Hoi Sander, het was een zeer geslaagde avond. Echt SUPER!!

Iedereen heeft het als heel bijzonder ervaren. In een ontspannen setting. Fantastische bediening en overheerlijke gerechten.. Echt geweldig.

Rob

Hoge verwachtingen.

10 april 2023

Wat heb je een fantastische avond verzorgd! Ik had natuurlijk best hoge verwachtingen maar die heb je aan alle kanten overtroffen, het was echt geweldig. De complimenten van mijn vriendinnen stromen nog steeds binnen… dank je wel voor alles: het eten, de service, de aankleding, het was perfect! Heel graag tot ziens.

Kim van Helmond

Dit was genieten!

7 april 2023

Echt ontzettend bedankt voor de ontzettend fijne avond,zo heerlijk ontzorgt… dit was echt genieten👌

Evelyn

Culinaire beleving

4 april 2023

Sander, nogmaals hartelijk dank voor de culinaire beleving, het was geweldig!

Marijke en Norbert clarijs

Geweldige ervaring

17 januari 2023

Dank voor de geweldige ervaring. Het was super verzorgd en ontzettend lekker! Ook onze gasten hebben enorm genoten. Dank voor de foto’s!!

Jeroen en Peter

Geweldig!!!

12 januari 2023

Wat hebben wij genoten!!! Geweldig!!!

Wij kijken allen terug op een hele warme, heerlijke avond met jouw super inzet en prachtig en heerlijke vijfgangendiner met lekkere wijnen. Super bedankt!!! Het voelde als vanouds, dank je wel voor de foto’s! We houden je in ere!!!

Lonneke en Arjen

Fantastisch avond

10 oktober 2022

Super bedankt voor de onvergetelijke avond die jullie voor ons verzorgd hebben afgelopen zaterdag. Alles was in perfectie geregeld , de tafelaankleding , de fantastisch opgemaakte gerechten , de heerlijke wijnen , alles liep op rolletjes!! Nogmaals heel hartelijk dank !!!

Saskia en Camiel

Gelukzaligheid

3 oktober 2022

wil je nogmaals bedanken want we lopen na 3 dagen, nog met een gelukzaligheid gevoel rond van het geweldige super diner en de verzorging.

Corrie en Anton

Ik heb genoten!

14 juni 2022

Hi Sander, eten was verrukkelijk, de bijpassende wijnen trouwens ook! Ook aan allergieën en bijpassende non-alcoholic drankjes was gedacht. Ik heb genoten van het gezelschap en jouw kookkunsten!

Barbara

Alleen maar lovende woorden!

14 juni 2022

Hi Sander, heel veel dank voor een zeer geslaagde avond! Alleen maar lovende woorden van alle 15 dames over je gerechten, aankleding en de wijze waarop jullie de hele avond hebben verzorgd! Zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s zijn zo een mooie herinnering!

Marijke Paalvast

Je smaakcombinaties…

9 maart 2022

Wat heb je ons weer weggeslagen… het was heerlijk, het was fijn… dank je wel voor alles… je verzorging, je aandacht, je smaakcombinaties… het was echt fijn….

Wessink

Smaaksensatie!

26 november 2021

Heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond ! Het was echt een geweldige smaaksensatie!

Jannes

Trouw diner

26 november 2021

Sanders, om jou ons trouw diner te aan huis te laten verzorgen was een uitstekende keuzen. Ook alle gasten hebben enorm genoten!

Dank je wel.

Martha en Tom

Gegarandeerd succes!

13 oktober 2021

Groots met een zachte G’, behoort vanaf nu jou toe Sander! Geweldige smaaksensatie, Grandioze wijnen, Grandeur in opmaak van de borden, Gracieus gedekte tafel, Gezellig en Goed Gastheerschap. Mijn Gezelschap en ik hebben Genoten! Mocht je nog twijfelen over een diner thuis en of je Sander je diner wil laten verzorgen: Gewoon doen.Gegarandeerd succes! Nogmaals dank Sander.

Anneliek Brugmans

Chapeau!!!

7 oktober 2021

Het was zeer zeker een meer dan geslaagde avond.

Wij hebben heerlijk gegeten; alles was tot in de puntjes verzorgd door jullie. Chapeau!!

Dank voor deze mooie foto’s. En nogmaals dank voor alles !!

Jeroen Schoemaker

Een gedenkwaardige avond.

28 juli 2021

Wat een mooie avond hebben wij gehad met jouw voortreffelijke “kook kunsten” /techniek. Een gedenkwaardige avond waar wij allen met veel plezier op terug kijken. Nogmaals dank!

Goli en André

Heerlijke avond.

17 juli 2021

We hebben echt genoten van je kunstwerken, was een heerlijke avond, top!! Dankjewel en tot een volgende keer!!!

Märielle

Het overtrof al onze verwachtingen!!!

14 juni 2021

Dank je wel dat je voor ons zo’n geweldige avond hebt verzorgd! Het overtrof al onze verwachtingen!

Super bedankt! En graag tot de volgende keer.

Karin en Martijn

Mijn 50ste verjaardag

27 mei 2021

Hi Sander mag ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor het fantastische diner voor mijn 50ste verjaardag. Het was echt super!!! Gaan je zeker nog een keer thuis laten komen…..ik blijf je volgen via instagram

,-

OVERHEERLIJK DINER, TOP

26 mei 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten, heel veel dank voor het geweldige diner (en op zo’n korte termijn). Alles was heerlijk met daarbij de bijpassende wijnen. Onze gasten hebben genoten en wij ook, zeker voor herhaling vatbaar.

Inge & Monique

Bedankt

16 mei 2021

Bedankt Sander,

We hebben echt genoten van een fijne avond, heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Vincent

Heerlijk!

15 mei 2021

Dank je wel voor de beleving, het was heerlijk! We hebben genoten.

Geesje

Heel bijzonder

13 mei 2021

Hoi Sander, dank je we voor de mooie foto’s. We hebben het allemaal als heel bijzonder ervaren, zoals jij van onze avond een beleving heb gemaakt. Heerlijk menu, mooie borden en aandacht voor de mensen. We genieten zeker na van deze fijne belevenis.

GENIETEN!!!

27 april 2021

Bedankt voor de goede zorgen! Het eten was heerlijk en ook de aankleding en je gastvrijheid geweldig. Iedereen heeft enorm genoten. Voor herhaling vatbaar!!!

Chris en Leontine

Geweldige avond !!

17 oktober 2020

Het was een geweldige avond ,overheerlijke gerechten, Sander werkt bijna geruisloos op de achtergrond, Het was Top !!

Wat ons betreft een ster waard !!

Nellie en Jan Kemmeren

Super avond.

19 september 2020

Nogmaals echt mega bedankt! Wij hebben een super avond gehad en je hebt het hier netjes achtergelaten, top!

Roderick

Voor herhaling

25 juli 2020

Alles was perfect! Het eten, de wijn , bediening en het gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

Trees Verhoef

Bijzonder kookkunsten

25 juli 2020

Het was een super avond door de bijzonder kookkunsten van Sander!! Maar ook de bediening door Harm was feilloos. Een geweldige avond. Bedankt!

Margriet en Peter

Verjaardagsdiner met vrienden.

25 juni 2020

Sander super bedankt. Het was allemaal heel goed verzorgd. En ik heb werkelijk niks hoeven doen.

En het was een heerlijk verjaardag diner.

Eva

Een mooie verjaardagsdiner

7 juni 2020

Bedankt voor een geslaagde avond met heerlijke gerechten en wijnen. Kan niet anders zeggen dan dat je ook een prettige ‘gast’ in de keuken bent. Heel fijn, hoe je dit doet. Graag tot ziens!

Tim

Waar sfeer & smaak samenkomen...

18 mei 2020

Omdat ik afgelopen maandag jarig was en ik dit niet uitbundig kon vieren zoals gepland kreeg ik als speciaal cadeau een chef kok aan huis en wat voor één! Sander wat een topper, echt alle gerechten waren een ware explosie van smaken en wat zag het er mooi uit. Top top top een echte aanrader!

Marielle Nagtzaam

“Zo lekker heb ik nog nooit gegeten,” (Diner box)

13 mei 2020

Mijn vader trakteerde zijn bruid deze week op een prachtig viergangendiner. Zestig jaar getrouwd zijn ze en een feest met de hele familie was geen optie. Een feest voor twee op hoog culinair niveau, dat was de wens. Sander Oudshoorn “Chef-Kok aan huis” bleek de oplossing. Hij belde ons mam om te polsen wat ze wel en niet lekker vinden en ging zijn goddelijke culinaire gang. En dat bleek betoverend. Ze hadden zich zó op zijn komst verheugd dat ze de hele middag uittrokken voor dit vorstelijke maal. De bruid in het wit en de gom in zn beste pak. Sander had alles tot in de puntjes voorbereid. Het duizelde mijn ouders toen hij de gedekte tafel en de handige boxen aan hen voorstelde. Maar na de eerste slokjes bubbels en de verrassende amuse, waren ze los. Ze voelden zich eregasten in eigen huis. In de keuken stond alles op volgorde in de koeling van de kok, duurzaam verpakt en met weinig moeite op te warmen en te serveren. “Zo lekker heb ik nog nooit gegeten,” liet ons mam weten. “Dit móet je een keer meemaken. Sander is een vrolijke jongen en een kunstenaar tegelijkertijd. We maakten kennis met smaken die we nog nooit geproefd hadden en alles klopte. Zilt en zoet, knapperig waar het moest en zacht waar het hoorde. Het wijnarrangement maakte ieder gerecht compleet. Als we een cijfer moeten geven voor deze smaken en deze unieke ervaring in eigen huis, dan geven we een 10. Of nee, doe maar een 9plus, de volgende keer willen we dat Sander blijft en serveert!”

Marian Schutte

In 1 woord Top!!

10 mei 2020

Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van een mooi diner voor onze ouders! Hier gaan ze nog lang van nagenieten en over napraten. Je hebt mooie foto’s gemaakt en een goede herinnering! In 1 woord Top!!

Gerda

out-of-the-diner -box ( viergangenmenu )

8 mei 2020

Hoi Sander, het was werkelijk geweldig! Elk gerecht had mooie smaken en de wijnen waren top. Een fantastische beleving, bedankt!

Danny en Karin

Out-of-the-diner-box

30 april 2020

Voor de verjaardag van mijn vrouw een hele mooie oplossing in een rare tijd. Super genoten van alle gerechten. En mijn dochter als volleerd kok alles zienklaarmaken met advies per gerecht. Sander, nogmaals hartelijk dank. We hebben er van genoten!!!

Familie Hessels

Verwachtingen overtroffen!

27 april 2020

Nogmaals super bedankt voor de onvergetelijke verjaardag. Je hebt al onze verwachtingen overtroffen!! We gaan bij een volgende speciale gelegenheid zeker weer contact met je zoeken. Je kooktalent, je aanwezigheid, enthousiasme en passie…. het was grandioos!!

Yvonne

Gewoon een droom

2 februari 2020

Ik ben echt nog steeds aan het nagenieten van de bijzondere en gezellige avond. Een verjaardags diner met 23 vriendinnen. Het was gewoon een droom! Fantastisch wat jij elke keer weer aan ons serveerde. Jullie alle 3 nogmaals heeeel erg bedankt daarvoor. Je hebt echt een TOP team!

Cécile

Nieuwjaarsbijeenkomts 2.0

19 januari 2020

Vanmiddag deelgenoot geweest, met meerdere bewoners van onze woontoren, van de nieuwjaarsborrel 2.0. De verzorging van Sander en zijn vrouwelijke compagnon overtrof voorgaande bijeenkomsten. Getraceerd op een muzikale omlijsting en voortreffelijk gastheerschap, met heerlijke traktaties.. We hebben genoten.👍😘

Hetty Verhagen

EEN ABSOLUTE AANRADER!!

12 januari 2020

Wij hebben met een gezelschap van 12 personen enorm genoten van een 5-gangen STER diner. Sander is een gepassioneerde chef die met veel zorg heerlijke gerechten maakt en deze zeer creatief presenteert. Wat een genot om in je eigen huis tijdens een diner volledig ontzorgd te worden door Sander.

EEN ABSOLUTE AANRADER!!

Sander

Top avond

15 november 2019

Hi Sander! Namens ons allebei nogmaals ontzettend bedankt voor de top avond die je ons gisteren hebt bezorgd 😃!

Victor van gorp 18 oktober

Geweldige walking dinner

24 augustus 2019

Sander, nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van onze walking dinner voor 35 personen, zowel qua bediening als qua aankleding, qua wijn en vooral het menu: een lust voor de smaakpapillen en voor het oog. Iedereen heeft het fantastisch gevonden. Wij hadden ons geen mooier feest kunnen wensen. Zelfs de weergoden deden mee.

Van Zon

Gaan je zeker aanbevelen

14 augustus 2019

Wat hebben wij genoten van jou kookkunsten!!

Ieder bord was weer een feestje van smaak, geur en opmaak, en niet te vergeten de bijpassende wijnen.

Gaan je zeker aanbevelen.

Corina en Dirk

Een onvergetelijke avond

24 april 2019

Ik wil je nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond die je ons bezorgd hebt. Culinaire hoogstandjes in een ongedwongen sfeer voorgeschoteld aan een fantastisch aangeklede tafel! Vooral het Engels tafelzilver was prachtig! Héél veel dank, mijn verjaardag had ik niet beter kunnen vieren!

Mieke Merkelbach-Coolen

Uitstekende bediening

9 maart 2019

Nogmaals bedankt voor het fantastische diner dat je ons hebt voorgeschoteld. Mijn gasten waren ook erg enthousiast over het eten en de uitstekende bediening.

Heel fijn dat mijn kinderen konden meedoen met de amuses. Daar hebben zij (en ik) erg van genoten.

Arnout

Onvergetelijke verjaardag diner !

23 februari 2019

Mijn gasten waren heel enthousiast. Hartelijk dank voor een onvergetelijke verjaardag diner !

Margriet Heinen

Bijzonder

30 december 2018

Heerlijk gegeten, bijzondere en inspirerende gerechten, zeker voor herhaling vatbaar!

Suzanne Snoeren

Een culinaire verwennerij!!!

23 december 2018

Wat een culinaire verwennerij was het. Heerlijk gegeten en alles op en top verzorgd!!!! Dank je wel Sander.

Een aanrader voor iedereen.

Corry Leijs-Willemse

Een geweldige avond.

21 december 2018

Sander, het was een geweldige avond! Iedereen enthousiast en dank aan jou voor het heerlijke diner! Voor herhaling vatbaar. Dank namens alle gasten.

Joyce en Fred

Tafel mooi opgemaakt, mooi servies.

20 december 2018

Genoten van een uitgebreid vijf gangen diner voor zeven personen, zeker aan te raden! Professionele kok en gastheer in één. Tafel mooi opgemaakt, mooi servies.

Tachmy Dilmy

Een culinaire belevenis!!!

18 december 2018

Beste Sander, niet alleen jouw kook kunsten zijn fantastisch, maar jij creëert er een prachtige sfeer omheen. Een culinaire belevenis!!!

Ronald Oomen

Sfeervolle kerstlunch

16 december 2018

Dank voor de zeer geslaagde, sfeervolle kerstlunch. Je hebt het geweldig goed gedaan. Alles liep op rolletjes en de gerechten waren zeer bijzonder. Mooi opgemaakt met een bijzonder “rookgordijn’ als afsluiter. Het smaakte heerlijk met ook lekkere wijnen! Ook de bonbons als afsluitend kadootje bij de koffie was leuke verrassing. Mooie herinnering en zeker leuk om nog een keer te doen! Succes komende drukke weken en wellicht tot ziens!

Tom en Claudia de Witte

Wonderful

14 december 2018

We had a wonderful end of year party at our home. Thank you Sander for making it special and I loved it to find my kitchen spotless at the end of the night!

Machteld en Jos Welberg

Voortreffelijk!

3 november 2018

Nogmaals 1000x dank voor een super gezellige en heerlijke avond. Het was werkelijk voortreffelijk!

Tot (hopelijk heel) snel.

Lonneke en Roeland

Blijf zo doorgaan!

15 oktober 2018

Wij hebben super genoten van deze avond. De tafel was mooi gedekt, de combinatie van de gerechten met de bijpassende wijnen waren erg goed. Ook waren wij aangenaam verrast over de presentatie van de gerechten.

Super bedankt Sander! Wij gaan jou zeker aanraden! Blijf zo doorgaan.

Ilona schipper en Joost huijbregts

Het was waanzinnig Sander

18 augustus 2018

Het was waanzinnig Sander. Wat was het ongelooflijk lekker allemaal. Het zag er fantastisch uit. Het was super gezellig. En ook niet onbelangrijk onze keuken zag er uit of er helemaal niets gebeurt was! Dank dank dank voor je kookkunsten en heerlijke wijnen. En lieve vriendjes heel veel dank voor dit fantastisch cadeau.

Diana en Rik van Trigt

Een top avond!

17 augustus 2018

Nogmaals ontzettend bedankt voor al je goede zorgen en heerlijke gerechten! We hebben een topavond gehad!

Anita Schepers Gouda

Het was boven onze verwachting

28 juli 2018

Hierbij wil ik je nogmaals onze complimenten geven en bedanken.

Het was boven onze verwachting, wij kende elkaar nog niet. Alles ging perfect, geruisloos, op schema en ook je initiatieven om zowel het welkomstdrankje, amuses en spoom buiten in de tuin te serveren verliepen perfect. Het eten was heerlijk en zag er grandioos uit .Ook de wijntjes waren heerlijk. Je was al weg voordat ik het in de gaten had. Ook heel goed dat je zo alert was om aan verschillende gasten andere drankjes te serveren (zoals o.a. bier ) Maar al met al zijn wij super tevreden en zullen je zeker recommanderen en wie weet in de toekomst nog eens bellen. Je mag ons ook zeker als referentie gebruiken. Nogmaals bedankt, mede door jou inbreng/inzet was het een top avond.”

Ingrid en Rob van Beem

21 jaars diner

26 mei 2018

Hi Sander, ik wil je erg bedanken voor een topavond! En heb onwijs veel leuke reacties gekregen op mijn 21 jaars diner.

Jenthe Braspenning

Een fantastische beleving

5 mei 2018

Wat een fantastische beleving had je bezorgd op mijn surprise Sarah feest!

Heerlijke gerechten, heerlijke wijnen, leuke gastheer. In een woord Top!

Dank je wel Sander.

Petra van Opstal

Weet een heerlijke relaxte sfeer te creëren

28 april 2018

Een aanrader! Voor het 50 jarig huwelijks jubileum hebben we onze ouders verrast met een overnachting en een kok aan huis voor de hele familie. Sander gaat above and beyond om zijn gasten te verwennen en weet een heerlijke relaxte sfeer te creëren. Hier gaat de familie het nog lang over hebben… Dank!

Bob van Haar

Ik word oprecht gelukkig van dit soort avonden.

2 april 2018

Ha sander het was een supergeslaagde avond. Allemaal blije mensen die het verdienden om verwend te worden! Het eten was heerlijk maakt me nieuwsgierig naar tot wat je nog meer in staat bent. Nogmaals heel erg bedankt. Ik word oprecht gelukkig van dit soort avonden. Dank je.

Marlijn van der Sluis

Topkok

2 april 2018

Gisterenavond weer de sterren van de hemel. Prachtige gerechten en heel veel verassende smaken. Je bent een topkok

Jan en Hans

Van een hoog niveau.

9 maart 2018

We hebben jongstleden weekend het genoegen mogen smaken van een culinaire verrassing. We kregen dit cadeau ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk. (Wij kunnen een goed diner wel erg waarderen)

De verwachtingen waren hoog op basis van hetgeen we op de website hadden gezien en gelezen.

Nadat Sander zich had geinstalleerd in onze keuken, verscheen in de woonkamer een mooie gedekte tafel, terwijl wij in de zitkamer genoten van een glas bubbels. Vanaf dat moment was het een culinair feest.

Mooi opgemaakte amuses en vijf gangen prachtige kunstwerkjes voor het oog, de neus en de mond.

Het geheel werd begeleid door bijpassende wijnen.

Heel erg bedankt voor een kompleet verzogd avondvullend culinair programma van een hoog niveau.

Gerda & Pim

Het waren schilderijtjes op een prachtig servies.

23 februari 2018

Sander, nogmaals bedankt voor de culinaire verwennerij!! Hebben een onvergetelijke avond gehad samen met onze kinderen. Het waren schilderijtjes op een prachtig servies. De sfeer, het menu en de wijnen waren super. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We zijn nog aan het nagenieten en maken familie en vrienden deelgenoot hiervan aan de hand van de foto’s. Absoluut een aanrader.

Dikke knuffel van een heel gelukkige Etienne en Ellen

Ellen en Etienne

Genieten

20 februari 2018

Dat was zeker genieten….we hebben genoten! Het was top!!! Nogmaals bedankt Sander!!! Je bent een topper!

Jacqueline van Kuijck

Eet club “ G8 “

12 november 2017

Afgelopen zaterdag met onze eet club “ G8 “ uit eten in een voor ons onbekend restaurant.

Verzamelen was bij de organisatoren Elly & Chris. Vanaf hier zouden wij vertrekken met de taxi. Niet dus. In de keuken stond Sander en hij zou voor ons gaan koken deze avond. Dat heeft Sander met heel veel liefde gedaan!!

Sander, bedankt voor de geweldige avond.

Evelien & Nico

Met oog voor detail.

11 november 2017

wij kijken met heel veel plezier terug op ons ‚ 50-jaar-lief’ feest op 11 november j.l. waarvoor jij het diner verzorgd hebt. Zoals we je verteld hebben was het voor ons de eerste keer dat we niet zelf een diner voor onze gasten hebben bereid. We vonden het best spannend om een thuiskok in ons huis uit te nodigen om voor ons te koken. Maar wij vinden dat je de sfeer van ons feestje heel goed hebt aangevoeld en er op in hebt gespeeld. Je hebt ons en onze gasten verrassende gerechten en – smaakcombinaties voorgeschoteld. Elk gerecht was mooi verzorgd met oog voor detail. Niet onvermeld mag blijven jouw aandacht voor onze tafelgenoten met dieetwensen. Ook die werden ‚ in de watten’ gelegd! Kortom we kijken terug op een mooie en heerlijke avond en een prettige samenwerking. Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

Karel en Marie-José

Wij kunnen het een ieder aanraden!!!

26 oktober 2017

Sander heeft inmiddels alweer 2 keer een geweldig diner voor ons en onze gasten op tafel getoverd. Wij wilde onze nieuwe keuken echt openen nou dat is gelukt. Wij zijn echt 2 keer geweldig in de watten gelegd met heerlijke gerechten en verassende combinaties met heerlijke wijnen. Wij voelde ons echt uit in ons eigen huis. Het was een super ervaring en wij kunnen het een ieder aanraden. Heb je wat te vieren (of niet) nodig Sander uit voor een heerlijke ontspannen culinaire beleving gewoon bij je thuis. Ik zou het gewoon doen. Bedankt Sander en wij nodigen je graag weer een keertje uit om voor ons te koken.

Sylvia en Peter Pigheddu

Ik heb een heel bijzondere fijne verjaardag gehad om nooit te vergeten!

11 oktober 2017

Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag uitgebreid gevierd met een diner voor familie, 22 personen, op zaterdag en op zondag een borrel met hapjes voor 60 personen.

Wat was het geweldig, alle lof voor jou en je keukenbrigade op zaterdag.

Niet alleen het diner was verrassend en heerlijk, je zorgde ook voor een fantastische aankleding van de huiskamer en nam me alles letterlijk en figuurlijk uit handen.

Zondag was je terug en zorgde je weer dat iedereen het naar zijn zin had, ik hoefde weer niets te doen.

Je prachtige hapjes waren steeds een verrassing, niet alleen smaakten ze heerlijk maar alles zag er schitterend uit.

Aan het einde van het weekend zorgde jij dat alles opgeruimd was en je liet een brandschone keuken achter.

Van heel veel gasten heb ik complimenten gehad over hoe fantastisch alles verzorgd was.

Ik heb een heel bijzondere fijne verjaardag gehad om nooit te vergeten.

Lieve Sander, je bent een kanjer, nogmaals heel erg bedankt en chapeau!

Marlies Zom

Sander heeft een subliem diner samengesteld, afgestemd op onze wensen.

24 augustus 2017

We hebben de koperen bruiloft gevierd, met Pa en Ma en de getuigen, wat neer komt op een diner met 10 personen. Sander heeft een subliem diner samengesteld, afgestemd op onze wensen betreffende ingrediënten (zoals oesters uit Marennes, langoestines uit La Cotinîere, etc). Ook heeft hij rekening gehouden met een notenallergie. Verder hebben we alles over gelaten aan Sander, die onze verwachtingen ver overtroffen heeft.

Het is exclusief uit eten, met als locatie thuis.

Sander, ga zo door, en wat hebben we genoten.

Tot de volgende keer!!!!

Maurice en Corinne

Ieder hapje wat ik in mijn mond liet glijden was even smaakvol en strelend.

8 augustus 2017

Wat een heerlijk diner! Pa werd 70, ter ere daarvan kwam culinair chef Sander bij ons koken.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten en liet mij verrassen. Wat een smaken. Ieder hapje wat ik in mijn mond liet glijden was even smaakvol en strelend. Van amuse tot nagerecht.

We hebben ontzettend genoten en het was een fantastische ervaring om binnen de veilige muren van je thuis zo verwend te worden. Echt een aanrader!

Teunie, Cees, Martijn, Marloes en Michel

Een aanrader voor elke levensgenieter.

20 mei 2017

Wat hebben we genoten gisterenavond. Een pracht prestatie! Tot in de puntjes verzorgd, heerlijke wijnen en werkelijk culinaire hoogstandjes. Een aanrader voor elke levensgenieter.

Ton en Arno

Culinaire hoogstandjes

17 mei 2017

Gister avond heerlijk in eigen tuin, weer mogen genieten van de culinaire hoogstandjes en verrassingen van Sander. Blijft iedere keer weer n genot om Sander met al zijn passie te zien koken

Corielle van Kuijck

Onvergetelijke avond!

5 mei 2017

Beste Sander, nogmaals dank voor de heerlijke onvergetelijke avond! Wij hebben genoten en onze gasten hebben evenzeer erg genoten. Zowel het eten, als de bediening was top!

Petra en Eddy

Huwelijksfeest

5 mei 2017

Zojuist genoten van een heerlijk diner thuis samen met mijn a.s. man en de kinderen. Ik kon me geen betere start van ons huwelijksfeest voorstellen. Heerlijke gerechten lekkere bijpassende wijnen en biertjes. In één woord een super avond! Dank je wel Sander

Sander Kuijs

Ons huwelijks weekend

5 mei 2017

Deze chef heeft deze avond onze start van ons huwelijks weekend onvergetelijk gemaakt met een sterren diner. Sander dank je wel en voor iedereen .. een aanrader…

Roland Norbart

Dank voor deze culinaire belevenis

15 april 2017

Het was werkelijk waar top gisteravond. Heerkijk gegeten, bijzondere gerechten ( zee egel! ) en met alle voorkeuren rekening houdend. En prima gedoseerd. Chapeau hoor! Dank voor deze culinaire belevenis

De vrienden groep Breda

Boven verwachting!

2 maart 2017

Sander, veel lof voor jou kookkunsten en gastheerschap. Onze gasten lieten weten dat ze net als wij erg genoten hebben. Boven verwachting! Je vroeg of we nog punten ter verbetering hebben. Nee, het enige wat we erover kunnen zeggen is “blijf dicht bij je zelf”. Volgens mij is dat de sleutel van je succes.

Nancy en Ed van den Bliek

Dank je wel....

28 januari 2017

Nogmaals bedankt voor de fijne avond. Het was echt onwijs lekker. Hoop je nog vaak te mogen verwelkomen!

Nathalie en Luuk

Bruiloft

20 december 2016

Voor onze bruiloft wilden we een intiem, gezellig en culinair diner hebben. We hebben Sander gevraagd om het diner te organiseren voor 19 personen, waaronder 3 kinderen tussen de 8 en 10 jaar en een aantal pubers. We hebben een aantal wensen doorgegeven en hem daarna de volledige vrijheid gegeven wat hij ging maken. We kunnen niks anders zeggen dat het verrassing menu perfect was! …Het hele diner was tot in de kleinste puntjes verzorgd, met een aantal heerlijke verrassingen. Die ga ik niet vertellen, want wie weet wat hij voor jullie in petto heeft. Een ding was zeker, het was veel meer dan we verwacht hadden. Ook had Sander rekening gehouden met de wensen van individuele eters. Wij zijn dol op chocolade toetsjes, maar 1 van onze gasten niet. Dat hadden we Sander verteld en die persoon kreeg dus een ander toetje!Zelfs de kleine kinderen vonden de meeste gangen heel erg lekker. De opmerking van een van onze gasten was: “Eten als in een heel chique restaurant, maar dan zonder dat je opgedirkt hoeft te zijn. Een huwelijksdag geeft toch wel wat stress of alles goed loopt. En toen we ons overgegeven hadden aan de goede zorg van Sander, was het ook voor ons heerlijk ontspannen. Het hele diner was perfect geregeld van het begin tot het eind. Van de volledige aankleding tot het opruimen en schoonmaken van de keuken achteraf. Sander bedankt voor de heerlijke, gezellige, ontspannende en vooral smakelijke avond!

Frank en Vera

Grote verfijnde culinaire verrassingen

16 december 2016

Sinds 16 december 2016 weet ik dat er voor mij een nieuwe ster in ons universum bestaat. We hebben Sinterklaas, Santa Claus en nu ook Sanderklaas; de man van de grote verfijnde culinaire verrassingen. Wij hebben genoten van een heerlijk avondje verwennerij, amusante anekdotes en culinair entertainment. De aankleding van de tafel met het steeds weer mooier wordend serviesgoed, prachtig bestek en telkens weer mooi en gevuld glaswerk was een lust voor de ogen. Door de visuele hoogstandjes van sommige gerechten vond ik het soms zonde om mijzelf toch te gaan verleiden de smaken te gaan beleven. En alhoewel de prachtige kunst van deze gastronomische meesterwerkjes door het proeven te niet werden gedaan kwam er iets prachtigs voor terug. De smaakpapillen werden zeer aangenaam geprikkeld en leidden dikwijls tot ware smaakexplosies. Of om het gewoon kort met twee woorden te zeggen ‘culinair genieten’. En dat is niet alles, want je hoeft ook nog niet eens naar de markt en speciaalzaken, in de keuken te staan, af- en op te ruimen, nee Sander doet alles en goed ook. Twijfelt u nog? Gewoon doen, je leeft maar een keer. Bedankt Sander.

Olaf en vrienden

Verrassende details

16 december 2016

Ik ben afgelopen vrijdag gast aan tafel geweest in Amersfoort waarbij Sander een super heerlijk en verrassend menu inclusief bijpassende wijnen voor 6 personen heeft voorgeschoteld. Een ware Masterchef!! Alles was zo goed verzorgd met verrassende details, heerlijke gerechten waarbij het dessert de “top act” was! Voor ons was deze avond een hele mooie herinnering. Ik kan het iedereen aanraden. Dank je wel Sander!

Inmar Los

Ik hoop tot een volgende keer

11 december 2016

Beste Sander, afgelopen zondag mochten wij weer genieten van je kookkunsten en ik moet zeggen je hebt jezelf weer overtroffen met dit culinaire hoogstandje. Van al mijn 24 gasten alleen maar complimenten gekregen en bij deze geef ik ze graag door .

Ik hoop tot een volgende keer.

Raimond Beekhuis

Dank je wel Sander

29 november 2016

Ik was één van de geluksvogels! Heerlijke dingen geproefd, aparte smaken die goed samenkwamen, het was helemaal top! Dank je wel Sander.

Rita en Hans Stegen

Walking Dinner

26 november 2016

Wat een geweldige avond hebben mijn gasten en ik gehad met het door Sander verzorgde “Walking Dinner”. Vanaf het eerste contact verliep alles erg prettig. Sander luistert goed en denkt prima mee om tot een passende invulling te komen van, in mijn geval, een feestelijke avond.

Heerlijk eten met bijpassende wijnen en professionele bediening hebben mijn huis omgetoverd tot een sterrenrestaurant. Het “Walking Dinner” geeft een gemoedelijke sfeer, waarbij je makkelijk contact kunt hebben met al je gasten. Precies wat ik wilde. Sander dit is, wat mij betreft, zeker niet de laatste keer dat je voor mij hebt gekookt. Mijn gasten zijn vol lof over jou en terecht! Een aanrader.

Robert

Bedankt!

30 oktober 2016

Mijn ouders waren helemaal verrast. En hebben een geweldige avond gehad. Bedankt!

Veerle

Halloween avond

29 oktober 2016

Dank je wel Sander voor een super Halloween avond!! Onze gasten hebben genoten!! En wij ook! Het kon niet beter!

Toon en Ankie van Beurden