Review

Mijn

Reviews

Review

In de loop der jaren heb ik als kok-aan-huis voor tal van gasten gekookt. Van grote groepen, tot kleinschalige intieme diners: ik probeer mijn klanten altijd te verrassen met gerechten die zijn bereid met de beste, seizoensgebonden producten.

De menu’s stel ik zorgvuldig samen in samenspraak met mijn klanten en ik houd rekening met de voorkeuren van de gasten en hun specifieke dieetwensen. Hieronder krijgt u een impressie van de ervaringen van mijn klanten.

Laat een reactie achter

Heeft u zelf geproefd van mijn gerechten, wilt u graag een tip of suggestie doorgeven of wilt u een vraag stellen? Laat dan gerust een bericht achter. Ik zie uw reacties met genoegen tegemoet en probeer zo snel mogelijk te reageren.

Met culinaire groet,

Sander

Geweldige avond !!

5,0 rating
17 oktober 2020

Het was een geweldige avond ,overheerlijke gerechten, Sander werkt bijna geruisloos op de achtergrond, Het was Top !!
Wat ons betreft een ster waard !!

Nellie en Jan Kemmeren

Super avond.

5,0 rating
19 september 2020

Nogmaals echt mega bedankt! Wij hebben een super avond gehad en je hebt het hier netjes achtergelaten, top!

Roderick

Voor herhaling

5,0 rating
25 juli 2020

Alles was perfect! Het eten, de wijn , bediening en het gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

Trees Verhoef

Bijzonder kookkunsten

5,0 rating
25 juli 2020

Het was een super avond door de bijzonder kookkunsten van Sander!! Maar ook de bediening door Harm was feilloos. Een geweldige avond. Bedankt!

Margriet en Peter

Verjaardagsdiner met vrienden.

5,0 rating
25 juni 2020

Sander super bedankt. Het was allemaal heel goed verzorgd. En ik heb werkelijk niks hoeven doen.
En het was een heerlijk verjaardag diner.

Eva

Een mooie verjaardagsdiner

5,0 rating
7 juni 2020

Bedankt voor een geslaagde avond met heerlijke gerechten en wijnen. Kan niet anders zeggen dan dat je ook een prettige ‘gast’ in de keuken bent. Heel fijn, hoe je dit doet. Graag tot ziens!

Tim

Waar sfeer & smaak samenkomen...

5,0 rating
18 mei 2020

Omdat ik afgelopen maandag jarig was en ik dit niet uitbundig kon vieren zoals gepland kreeg ik als speciaal cadeau een chef kok aan huis en wat voor één! Sander wat een topper, echt alle gerechten waren een ware explosie van smaken en wat zag het er mooi uit. Top top top een echte aanrader!

Marielle Nagtzaam

“Zo lekker heb ik nog nooit gegeten,” (Diner box)

5,0 rating
13 mei 2020

Mijn vader trakteerde zijn bruid deze week op een prachtig viergangendiner. Zestig jaar getrouwd zijn ze en een feest met de hele familie was geen optie. Een feest voor twee op hoog culinair niveau, dat was de wens. Sander Oudshoorn “Chef-Kok aan huis” bleek de oplossing. Hij belde ons mam om te polsen wat ze wel en niet lekker vinden en ging zijn goddelijke culinaire gang. En dat bleek betoverend. Ze hadden zich zó op zijn komst verheugd dat ze de hele middag uittrokken voor dit vorstelijke maal. De bruid in het wit en de gom in zn beste pak. Sander had alles tot in de puntjes voorbereid. Het duizelde mijn ouders toen hij de gedekte tafel en de handige boxen aan hen voorstelde. Maar na de eerste slokjes bubbels en de verrassende amuse, waren ze los. Ze voelden zich eregasten in eigen huis. In de keuken stond alles op volgorde in de koeling van de kok, duurzaam verpakt en met weinig moeite op te warmen en te serveren. “Zo lekker heb ik nog nooit gegeten,” liet ons mam weten. “Dit móet je een keer meemaken. Sander is een vrolijke jongen en een kunstenaar tegelijkertijd. We maakten kennis met smaken die we nog nooit geproefd hadden en alles klopte. Zilt en zoet, knapperig waar het moest en zacht waar het hoorde. Het wijnarrangement maakte ieder gerecht compleet. Als we een cijfer moeten geven voor deze smaken en deze unieke ervaring in eigen huis, dan geven we een 10. Of nee, doe maar een 9plus, de volgende keer willen we dat Sander blijft en serveert!”

Marian Schutte

In 1 woord Top!!

5,0 rating
10 mei 2020

Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van een mooi diner voor onze ouders! Hier gaan ze nog lang van nagenieten en over napraten. Je hebt mooie foto’s gemaakt en een goede herinnering! In 1 woord Top!!

Gerda

out-of-the-diner -box ( viergangenmenu )

4,0 rating
8 mei 2020

Hoi Sander, het was werkelijk geweldig! Elk gerecht had mooie smaken en de wijnen waren top. Een fantastische beleving, bedankt!

Danny en Karin

Out-of-the-diner-box

5,0 rating
30 april 2020

Voor de verjaardag van mijn vrouw een hele mooie oplossing in een rare tijd. Super genoten van alle gerechten. En mijn dochter als volleerd kok alles zienklaarmaken met advies per gerecht. Sander, nogmaals hartelijk dank. We hebben er van genoten!!!

Familie Hessels

Verwachtingen overtroffen!

5,0 rating
27 april 2020

Nogmaals super bedankt voor de onvergetelijke verjaardag. Je hebt al onze verwachtingen overtroffen!! We gaan bij een volgende speciale gelegenheid zeker weer contact met je zoeken. Je kooktalent, je aanwezigheid, enthousiasme en passie…. het was grandioos!!

Yvonne

Gewoon een droom

5,0 rating
2 februari 2020

Ik ben echt nog steeds aan het nagenieten van de bijzondere en gezellige avond. Een verjaardags diner met 23 vriendinnen. Het was gewoon een droom! Fantastisch wat jij elke keer weer aan ons serveerde. Jullie alle 3 nogmaals heeeel erg bedankt daarvoor. Je hebt echt een TOP team!

Cécile

Nieuwjaarsbijeenkomts 2.0

5,0 rating
19 januari 2020

Vanmiddag deelgenoot geweest, met meerdere bewoners van onze woontoren, van de nieuwjaarsborrel 2.0. De verzorging van Sander en zijn vrouwelijke compagnon overtrof voorgaande bijeenkomsten. Getraceerd op een muzikale omlijsting en voortreffelijk gastheerschap, met heerlijke traktaties.. We hebben genoten.👍😘

Hetty Verhagen

EEN ABSOLUTE AANRADER!!

5,0 rating
12 januari 2020

Wij hebben met een gezelschap van 12 personen enorm genoten van een 5-gangen STER diner. Sander is een gepassioneerde chef die met veel zorg heerlijke gerechten maakt en deze zeer creatief presenteert. Wat een genot om in je eigen huis tijdens een diner volledig ontzorgd te worden door Sander.
EEN ABSOLUTE AANRADER!!

Sander

Top avond

5,0 rating
15 november 2019

Hi Sander! Namens ons allebei nogmaals ontzettend bedankt voor de top avond die je ons gisteren hebt bezorgd 😃!

Victor van gorp 18 oktober

Geweldige walking dinner

5,0 rating
24 augustus 2019

Sander, nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van onze walking dinner voor 35 personen, zowel qua bediening als qua aankleding, qua wijn en vooral het menu: een lust voor de smaakpapillen en voor het oog. Iedereen heeft het fantastisch gevonden. Wij hadden ons geen mooier feest kunnen wensen. Zelfs de weergoden deden mee.

Van Zon

Gaan je zeker aanbevelen

5,0 rating
14 augustus 2019

Wat hebben wij genoten van jou kookkunsten!!
Ieder bord was weer een feestje van smaak, geur en opmaak, en niet te vergeten de bijpassende wijnen.
Gaan je zeker aanbevelen.

Corina en Dirk

Een onvergetelijke avond

5,0 rating
24 april 2019

Ik wil je nogmaals bedanken voor de onvergetelijke avond die je ons bezorgd hebt. Culinaire hoogstandjes in een ongedwongen sfeer voorgeschoteld aan een fantastisch aangeklede tafel! Vooral het Engels tafelzilver was prachtig! Héél veel dank, mijn verjaardag had ik niet beter kunnen vieren!

Mieke Merkelbach-Coolen

Uitstekende bediening

5,0 rating
9 maart 2019

Nogmaals bedankt voor het fantastische diner dat je ons hebt voorgeschoteld. Mijn gasten waren ook erg enthousiast over het eten en de uitstekende bediening.
Heel fijn dat mijn kinderen konden meedoen met de amuses. Daar hebben zij (en ik) erg van genoten.

Arnout

Onvergetelijke verjaardag diner !

4,0 rating
23 februari 2019

Mijn gasten waren heel enthousiast. Hartelijk dank voor een onvergetelijke verjaardag diner !

Margriet Heinen

Bijzonder

5,0 rating
30 december 2018

Heerlijk gegeten, bijzondere en inspirerende gerechten, zeker voor herhaling vatbaar!

Suzanne Snoeren

Een culinaire verwennerij!!!

4,0 rating
23 december 2018

Wat een culinaire verwennerij was het. Heerlijk gegeten en alles op en top verzorgd!!!! Dank je wel Sander.
Een aanrader voor iedereen.

Corry Leijs-Willemse

Een geweldige avond.

4,0 rating
21 december 2018

Sander, het was een geweldige avond! Iedereen enthousiast en dank aan jou voor het heerlijke diner! Voor herhaling vatbaar. Dank namens alle gasten.

Joyce en Fred

Tafel mooi opgemaakt, mooi servies.

4,0 rating
20 december 2018

Genoten van een uitgebreid vijf gangen diner voor zeven personen, zeker aan te raden! Professionele kok en gastheer in één. Tafel mooi opgemaakt, mooi servies.

Tachmy Dilmy

Een culinaire belevenis!!!

5,0 rating
18 december 2018

Beste Sander, niet alleen jouw kook kunsten zijn fantastisch, maar jij creëert er een prachtige sfeer omheen. Een culinaire belevenis!!!

Ronald Oomen

Sfeervolle kerstlunch

5,0 rating
16 december 2018

Dank voor de zeer geslaagde, sfeervolle kerstlunch. Je hebt het geweldig goed gedaan. Alles liep op rolletjes en de gerechten waren zeer bijzonder. Mooi opgemaakt met een bijzonder “rookgordijn’ als afsluiter. Het smaakte heerlijk met ook lekkere wijnen! Ook de bonbons als afsluitend kadootje bij de koffie was leuke verrassing. Mooie herinnering en zeker leuk om nog een keer te doen! Succes komende drukke weken en wellicht tot ziens!

Tom en Claudia de Witte

Wonderful

4,0 rating
14 december 2018

We had a wonderful end of year party at our home. Thank you Sander for making it special and I loved it to find my kitchen spotless at the end of the night!

Machteld en Jos Welberg

Voortreffelijk!

5,0 rating
3 november 2018

Nogmaals 1000x dank voor een super gezellige en heerlijke avond. Het was werkelijk voortreffelijk!
Tot (hopelijk heel) snel.

Lonneke en Roeland

Blijf zo doorgaan!

5,0 rating
15 oktober 2018

Wij hebben super genoten van deze avond. De tafel was mooi gedekt, de combinatie van de gerechten met de bijpassende wijnen waren erg goed. Ook waren wij aangenaam verrast over de presentatie van de gerechten.
Super bedankt Sander! Wij gaan jou zeker aanraden! Blijf zo doorgaan.

Ilona schipper en Joost huijbregts

Het was waanzinnig Sander

5,0 rating
18 augustus 2018

Het was waanzinnig Sander. Wat was het ongelooflijk lekker allemaal. Het zag er fantastisch uit. Het was super gezellig. En ook niet onbelangrijk onze keuken zag er uit of er helemaal niets gebeurt was! Dank dank dank voor je kookkunsten en heerlijke wijnen. En lieve vriendjes heel veel dank voor dit fantastisch cadeau.

Diana en Rik van Trigt

Een top avond!

4,0 rating
17 augustus 2018

Nogmaals ontzettend bedankt voor al je goede zorgen en heerlijke gerechten! We hebben een topavond gehad!

Anita Schepers Gouda

Het was boven onze verwachting

5,0 rating
28 juli 2018

Hierbij wil ik je nogmaals onze complimenten geven en bedanken.
Het was boven onze verwachting, wij kende elkaar nog niet. Alles ging perfect, geruisloos, op schema en ook je initiatieven om zowel het welkomstdrankje, amuses en spoom buiten in de tuin te serveren verliepen perfect. Het eten was heerlijk en zag er grandioos uit .Ook de wijntjes waren heerlijk. Je was al weg voordat ik het in de gaten had. Ook heel goed dat je zo alert was om aan verschillende gasten andere drankjes te serveren (zoals o.a. bier ) Maar al met al zijn wij super tevreden en zullen je zeker recommanderen en wie weet in de toekomst nog eens bellen. Je mag ons ook zeker als referentie gebruiken. Nogmaals bedankt, mede door jou inbreng/inzet was het een top avond.”

Ingrid en Rob van Beem

21 jaars diner

5,0 rating
26 mei 2018

Hi Sander, ik wil je erg bedanken voor een topavond! En heb onwijs veel leuke reacties gekregen op mijn 21 jaars diner.

Jenthe Braspenning

Een fantastische beleving

5,0 rating
5 mei 2018

Wat een fantastische beleving had je bezorgd op mijn surprise Sarah feest!
Heerlijke gerechten, heerlijke wijnen, leuke gastheer. In een woord Top!
Dank je wel Sander.

Petra van Opstal

Weet een heerlijke relaxte sfeer te creëren

5,0 rating
28 april 2018

Een aanrader! Voor het 50 jarig huwelijks jubileum hebben we onze ouders verrast met een overnachting en een kok aan huis voor de hele familie. Sander gaat above and beyond om zijn gasten te verwennen en weet een heerlijke relaxte sfeer te creëren. Hier gaat de familie het nog lang over hebben… Dank!

Bob van Haar

Ik word oprecht gelukkig van dit soort avonden.

5,0 rating
2 april 2018

Ha sander het was een supergeslaagde avond. Allemaal blije mensen die het verdienden om verwend te worden! Het eten was heerlijk maakt me nieuwsgierig naar tot wat je nog meer in staat bent. Nogmaals heel erg bedankt. Ik word oprecht gelukkig van dit soort avonden. Dank je.

Marlijn van der Sluis

Topkok

5,0 rating
2 april 2018

Gisterenavond weer de sterren van de hemel. Prachtige gerechten en heel veel verassende smaken. Je bent een topkok

Jan en Hans

Van een hoog niveau.

5,0 rating
9 maart 2018

We hebben jongstleden weekend het genoegen mogen smaken van een culinaire verrassing. We kregen dit cadeau ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk. (Wij kunnen een goed diner wel erg waarderen)
De verwachtingen waren hoog op basis van hetgeen we op de website hadden gezien en gelezen.
Nadat Sander zich had geinstalleerd in onze keuken, verscheen in de woonkamer een mooie gedekte tafel, terwijl wij in de zitkamer genoten van een glas bubbels. Vanaf dat moment was het een culinair feest.
Mooi opgemaakte amuses en vijf gangen prachtige kunstwerkjes voor het oog, de neus en de mond.
Het geheel werd begeleid door bijpassende wijnen.
Heel erg bedankt voor een kompleet verzogd avondvullend culinair programma van een hoog niveau.

Gerda & Pim

Het waren schilderijtjes op een prachtig servies.

5,0 rating
23 februari 2018

Sander, nogmaals bedankt voor de culinaire verwennerij!! Hebben een onvergetelijke avond gehad samen met onze kinderen. Het waren schilderijtjes op een prachtig servies. De sfeer, het menu en de wijnen waren super. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We zijn nog aan het nagenieten en maken familie en vrienden deelgenoot hiervan aan de hand van de foto’s. Absoluut een aanrader.
Dikke knuffel van een heel gelukkige Etienne en Ellen

Ellen en Etienne

Genieten

4,0 rating
20 februari 2018

Dat was zeker genieten….we hebben genoten! Het was top!!! Nogmaals bedankt Sander!!! Je bent een topper!

Jacqueline van Kuijck

Eet club “ G8 “

5,0 rating
12 november 2017

Afgelopen zaterdag met onze eet club “ G8 “ uit eten in een voor ons onbekend restaurant.
Verzamelen was bij de organisatoren Elly & Chris. Vanaf hier zouden wij vertrekken met de taxi. Niet dus. In de keuken stond Sander en hij zou voor ons gaan koken deze avond. Dat heeft Sander met heel veel liefde gedaan!!
Sander, bedankt voor de geweldige avond.

Evelien & Nico

Met oog voor detail.

5,0 rating
11 november 2017

wij kijken met heel veel plezier terug op ons ‚ 50-jaar-lief’ feest op 11 november j.l. waarvoor jij het diner verzorgd hebt. Zoals we je verteld hebben was het voor ons de eerste keer dat we niet zelf een diner voor onze gasten hebben bereid. We vonden het best spannend om een thuiskok in ons huis uit te nodigen om voor ons te koken. Maar wij vinden dat je de sfeer van ons feestje heel goed hebt aangevoeld en er op in hebt gespeeld. Je hebt ons en onze gasten verrassende gerechten en – smaakcombinaties voorgeschoteld. Elk gerecht was mooi verzorgd met oog voor detail. Niet onvermeld mag blijven jouw aandacht voor onze tafelgenoten met dieetwensen. Ook die werden ‚ in de watten’ gelegd! Kortom we kijken terug op een mooie en heerlijke avond en een prettige samenwerking. Wat ons betreft: voor herhaling vatbaar!

Karel en Marie-José

Wij kunnen het een ieder aanraden!!!

5,0 rating
26 oktober 2017

Sander heeft inmiddels alweer 2 keer een geweldig diner voor ons en onze gasten op tafel getoverd. Wij wilde onze nieuwe keuken echt openen nou dat is gelukt. Wij zijn echt 2 keer geweldig in de watten gelegd met heerlijke gerechten en verassende combinaties met heerlijke wijnen. Wij voelde ons echt uit in ons eigen huis. Het was een super ervaring en wij kunnen het een ieder aanraden. Heb je wat te vieren (of niet) nodig Sander uit voor een heerlijke ontspannen culinaire beleving gewoon bij je thuis. Ik zou het gewoon doen. Bedankt Sander en wij nodigen je graag weer een keertje uit om voor ons te koken.

Sylvia en Peter Pigheddu

Ik heb een heel bijzondere fijne verjaardag gehad om nooit te vergeten!

5,0 rating
11 oktober 2017

Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag uitgebreid gevierd met een diner voor familie, 22 personen, op zaterdag en op zondag een borrel met hapjes voor 60 personen.
Wat was het geweldig, alle lof voor jou en je keukenbrigade op zaterdag.
Niet alleen het diner was verrassend en heerlijk, je zorgde ook voor een fantastische aankleding van de huiskamer en nam me alles letterlijk en figuurlijk uit handen.
Zondag was je terug en zorgde je weer dat iedereen het naar zijn zin had, ik hoefde weer niets te doen.
Je prachtige hapjes waren steeds een verrassing, niet alleen smaakten ze heerlijk maar alles zag er schitterend uit.
Aan het einde van het weekend zorgde jij dat alles opgeruimd was en je liet een brandschone keuken achter.
Van heel veel gasten heb ik complimenten gehad over hoe fantastisch alles verzorgd was.
Ik heb een heel bijzondere fijne verjaardag gehad om nooit te vergeten.
Lieve Sander, je bent een kanjer, nogmaals heel erg bedankt en chapeau!

Marlies Zom

Sander heeft een subliem diner samengesteld, afgestemd op onze wensen.

5,0 rating
24 augustus 2017

We hebben de koperen bruiloft gevierd, met Pa en Ma en de getuigen, wat neer komt op een diner met 10 personen. Sander heeft een subliem diner samengesteld, afgestemd op onze wensen betreffende ingrediënten (zoals oesters uit Marennes, langoestines uit La Cotinîere, etc). Ook heeft hij rekening gehouden met een notenallergie. Verder hebben we alles over gelaten aan Sander, die onze verwachtingen ver overtroffen heeft.
Het is exclusief uit eten, met als locatie thuis.
Sander, ga zo door, en wat hebben we genoten.
Tot de volgende keer!!!!

Maurice en Corinne

Ieder hapje wat ik in mijn mond liet glijden was even smaakvol en strelend.

5,0 rating
8 augustus 2017

Wat een heerlijk diner! Pa werd 70, ter ere daarvan kwam culinair chef Sander bij ons koken.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten en liet mij verrassen. Wat een smaken. Ieder hapje wat ik in mijn mond liet glijden was even smaakvol en strelend. Van amuse tot nagerecht.
We hebben ontzettend genoten en het was een fantastische ervaring om binnen de veilige muren van je thuis zo verwend te worden. Echt een aanrader!

Teunie, Cees, Martijn, Marloes en Michel

Een aanrader voor elke levensgenieter.

5,0 rating
20 mei 2017

Wat hebben we genoten gisterenavond. Een pracht prestatie! Tot in de puntjes verzorgd, heerlijke wijnen en werkelijk culinaire hoogstandjes. Een aanrader voor elke levensgenieter.

Ton en Arno

Culinaire hoogstandjes

5,0 rating
17 mei 2017

Gister avond heerlijk in eigen tuin, weer mogen genieten van de culinaire hoogstandjes en verrassingen van Sander. Blijft iedere keer weer n genot om Sander met al zijn passie te zien koken

Corielle van Kuijck

Onvergetelijke avond!

5,0 rating
5 mei 2017

Beste Sander, nogmaals dank voor de heerlijke onvergetelijke avond! Wij hebben genoten en onze gasten hebben evenzeer erg genoten. Zowel het eten, als de bediening was top!

Petra en Eddy

Huwelijksfeest

5,0 rating
5 mei 2017

Zojuist genoten van een heerlijk diner thuis samen met mijn a.s. man en de kinderen. Ik kon me geen betere start van ons huwelijksfeest voorstellen. Heerlijke gerechten lekkere bijpassende wijnen en biertjes. In één woord een super avond! Dank je wel Sander

Sander Kuijs

Ons huwelijks weekend

5,0 rating
5 mei 2017

Deze chef heeft deze avond onze start van ons huwelijks weekend onvergetelijk gemaakt met een sterren diner. Sander dank je wel en voor iedereen .. een aanrader…

Roland Norbart

Dank voor deze culinaire belevenis

5,0 rating
15 april 2017

Het was werkelijk waar top gisteravond. Heerkijk gegeten, bijzondere gerechten ( zee egel! ) en met alle voorkeuren rekening houdend. En prima gedoseerd. Chapeau hoor! Dank voor deze culinaire belevenis

De vrienden groep Breda

Boven verwachting!

5,0 rating
2 maart 2017

Sander, veel lof voor jou kookkunsten en gastheerschap. Onze gasten lieten weten dat ze net als wij erg genoten hebben. Boven verwachting! Je vroeg of we nog punten ter verbetering hebben. Nee, het enige wat we erover kunnen zeggen is “blijf dicht bij je zelf”. Volgens mij is dat de sleutel van je succes.

Nancy en Ed van den Bliek

Dank je wel....

5,0 rating
28 januari 2017

Nogmaals bedankt voor de fijne avond. Het was echt onwijs lekker. Hoop je nog vaak te mogen verwelkomen!

Nathalie en Luuk

Bruiloft

5,0 rating
20 december 2016

Voor onze bruiloft wilden we een intiem, gezellig en culinair diner hebben. We hebben Sander gevraagd om het diner te organiseren voor 19 personen, waaronder 3 kinderen tussen de 8 en 10 jaar en een aantal pubers. We hebben een aantal wensen doorgegeven en hem daarna de volledige vrijheid gegeven wat hij ging maken. We kunnen niks anders zeggen dat het verrassing menu perfect was! …Het hele diner was tot in de kleinste puntjes verzorgd, met een aantal heerlijke verrassingen. Die ga ik niet vertellen, want wie weet wat hij voor jullie in petto heeft. Een ding was zeker, het was veel meer dan we verwacht hadden. Ook had Sander rekening gehouden met de wensen van individuele eters. Wij zijn dol op chocolade toetsjes, maar 1 van onze gasten niet. Dat hadden we Sander verteld en die persoon kreeg dus een ander toetje!Zelfs de kleine kinderen vonden de meeste gangen heel erg lekker. De opmerking van een van onze gasten was: “Eten als in een heel chique restaurant, maar dan zonder dat je opgedirkt hoeft te zijn. Een huwelijksdag geeft toch wel wat stress of alles goed loopt. En toen we ons overgegeven hadden aan de goede zorg van Sander, was het ook voor ons heerlijk ontspannen. Het hele diner was perfect geregeld van het begin tot het eind. Van de volledige aankleding tot het opruimen en schoonmaken van de keuken achteraf. Sander bedankt voor de heerlijke, gezellige, ontspannende en vooral smakelijke avond!

Frank en Vera

Grote verfijnde culinaire verrassingen

5,0 rating
16 december 2016

Sinds 16 december 2016 weet ik dat er voor mij een nieuwe ster in ons universum bestaat. We hebben Sinterklaas, Santa Claus en nu ook Sanderklaas; de man van de grote verfijnde culinaire verrassingen. Wij hebben genoten van een heerlijk avondje verwennerij, amusante anekdotes en culinair entertainment. De aankleding van de tafel met het steeds weer mooier wordend serviesgoed, prachtig bestek en telkens weer mooi en gevuld glaswerk was een lust voor de ogen. Door de visuele hoogstandjes van sommige gerechten vond ik het soms zonde om mijzelf toch te gaan verleiden de smaken te gaan beleven. En alhoewel de prachtige kunst van deze gastronomische meesterwerkjes door het proeven te niet werden gedaan kwam er iets prachtigs voor terug. De smaakpapillen werden zeer aangenaam geprikkeld en leidden dikwijls tot ware smaakexplosies. Of om het gewoon kort met twee woorden te zeggen ‘culinair genieten’. En dat is niet alles, want je hoeft ook nog niet eens naar de markt en speciaalzaken, in de keuken te staan, af- en op te ruimen, nee Sander doet alles en goed ook. Twijfelt u nog? Gewoon doen, je leeft maar een keer. Bedankt Sander.

Olaf en vrienden

Verrassende details

5,0 rating
16 december 2016

Ik ben afgelopen vrijdag gast aan tafel geweest in Amersfoort waarbij Sander een super heerlijk en verrassend menu inclusief bijpassende wijnen voor 6 personen heeft voorgeschoteld. Een ware Masterchef!! Alles was zo goed verzorgd met verrassende details, heerlijke gerechten waarbij het dessert de “top act” was! Voor ons was deze avond een hele mooie herinnering. Ik kan het iedereen aanraden. Dank je wel Sander!

Inmar Los

Ik hoop tot een volgende keer

5,0 rating
11 december 2016

Beste Sander, afgelopen zondag mochten wij weer genieten van je kookkunsten en ik moet zeggen je hebt jezelf weer overtroffen met dit culinaire hoogstandje. Van al mijn 24 gasten alleen maar complimenten gekregen en bij deze geef ik ze graag door .
Ik hoop tot een volgende keer.

Raimond Beekhuis

Dank je wel Sander

4,0 rating
29 november 2016

Ik was één van de geluksvogels! Heerlijke dingen geproefd, aparte smaken die goed samenkwamen, het was helemaal top! Dank je wel Sander.

Rita en Hans Stegen

Walking Dinner

5,0 rating
26 november 2016

Wat een geweldige avond hebben mijn gasten en ik gehad met het door Sander verzorgde “Walking Dinner”. Vanaf het eerste contact verliep alles erg prettig. Sander luistert goed en denkt prima mee om tot een passende invulling te komen van, in mijn geval, een feestelijke avond.
Heerlijk eten met bijpassende wijnen en professionele bediening hebben mijn huis omgetoverd tot een sterrenrestaurant. Het “Walking Dinner” geeft een gemoedelijke sfeer, waarbij je makkelijk contact kunt hebben met al je gasten. Precies wat ik wilde. Sander dit is, wat mij betreft, zeker niet de laatste keer dat je voor mij hebt gekookt. Mijn gasten zijn vol lof over jou en terecht! Een aanrader.

Robert

Bedankt!

4,0 rating
30 oktober 2016

Mijn ouders waren helemaal verrast. En hebben een geweldige avond gehad. Bedankt!

Veerle

Halloween avond

5,0 rating
29 oktober 2016

Dank je wel Sander voor een super Halloween avond!! Onze gasten hebben genoten!! En wij ook! Het kon niet beter!

Toon en Ankie van Beurden

Een buitengewone kok

5,0 rating
10 oktober 2016

Wij hebben namens collega’s een diner aangeboden gekregen waarbij Sander voor ons kwam koken.
Met een heerlijk glas bubbels geopend waarna hij verder aan de slag ging met het inrichten van de dis, en het klaarzetten van al zijn meegebrachte kookgerei e.d.
Terwijl wij aan tafel werden uitgenodigd voor een eerste glas wijn is Sander begonnen met de eerste van de vele amuses.
Een lust voor het oog en een ware smaakexplosie !!
Alle verdere gerechten en de spoom en nagerecht, het was allemaal super lekker.
Een echte aanrader om een keer thuis door een buitengewone kok te worden verwend.
Sander nogmaals bedankt!!

Henk en Tineke

Trouw diner

5,0 rating
30 september 2016

30 september zijn wij getrouwd en heeft Sander het diner op onze mooiste dag van ons leven verzorgd. De voorbereidingen verliepen al erg fijn waardoor we er gelijk een goed gevoel bij hadden.
Hij heeft voor ons een walking diner verzorgd. De gerechtjes waren apart, niet alledaags, verrassend en vooral erg heerlijk. De smaken waren voor iedereen toegankelijk. We hebben daardoor veel positieve reacties ontvangen van onze gasten.
Houd je van persoonlijk contact, culinair eten en een fijne samenwerking, dan is Sander zeker een aanrader!

Vermeeren

12 verwende en kritische fijnproevers aan tafel

5,0 rating
25 september 2016

Sander, we hebben genoten afgelopen zondag. De gerechten waren stuk voor stuk top. Ik heb geen ontevreden klanken gehoord. En dat wil wat zeggen als je met een groep van 12 verwende en kritische fijnproevers aan tafel zit. Daarnaast verdien je ook een compliment voor je gastheerschap. Kortom niets dan lof. Wij zeggen tot ziens!

Wim, Marjon, Betty, Dick, Aad, Yvonne, Jan, Evelyn, Paula, Reimar, Walter en natuurlijk Liesbeth

Dank je wel...

5,0 rating
13 augustus 2016

We hebben erg genoten van je kookkunsten! Je bent een top-kok, het menu en de bijpassende wijnen waren verrukkelijk, dank je wel voor de fijne avond Sander.

Cees en Teunie Beets

Ware kunstwerken op het bord

5,0 rating
9 juli 2016

Hallo Sander, We willen je allemaal nog eens hartelijk bedanken voor de onvergetelijke avond die je ons hebt bezorgd.
Je kunt aan alles zien dat je je eten met passie bereidt. Heerlijke gerechten, ware kunstwerken op het bord en daarnaast (ook heel belangrijk) heerlijke bijpassende wijnen!
Afgelopen zondag is er nog veel WhatsApp verkeer heen en weer gegaan onder ons hoe lekker en gezellig het allemaal is geweest. Het is ons allemaal wederom uitstekend bevallen dus wat ons betreft gaan we zeker nog een keer van je diensten gebruik maken.

De ListiLine

Een aanrader

4,0 rating
5 juni 2016

Wij waren de gelukkige, Sander wij hebben genoten van al t heerlijks en je gastmanschap. Voor mensen die t leuk vinden om in de watten gelegd te worden een aanrader. Hartelijk dank wederom!

Peter en Jolande Roes

Een ontspannende avond

5,0 rating
2 juni 2016

Beste Sander, Mijn ouders hebben enorm genoten. Ze vonden het een ontspannende avond met verrukkelijk eten en drinken. Ze vonden je een fijne en gezellige gastheer en kok. Verder wil ik nog even aangeven dat ik erg tevreden ben over de gang van zaken. Fijne communicatie, duidelijke informatie en uit de reactie van mijn ouders kan ik opmaken dat alles vlekkeloos verlopen is. Als mensen een goed adres voor een thuiskok zoeken dan zal ik je zeker aanraden.
Dank voor alles.

Ronald & Dieuwke

Top gastheer

5,0 rating
21 mei 2016

Wij hebben van Sander een fantastisch diner aan huis gehad! We kijken terug op een geweldige culinaire avond.
Het diner van 5 gangen, met daarbij ook nog amuses en friandises waren voortreffelijk.
Sander mag zich op en top gastheer noemen en begrijpt de sfeer van de avond.
Wij kunnen hem met zijn diner aan huis van harte aanbevelen!!!
Veel dank en we hopen graag tot ziens.

Jan Peter en Desi duijvestijn

Wij zullen dit niet snel vergeten.

4,0 rating
1 mei 2016

Wij hebben afgelopen zondag met elkaar enorm genoten van een fantastisch familie diner! Een echte culinaire verrassing…
Wij zullen dit niet snel vergeten.

Jet en Jos de Wit

Een culinaire achtbaan

5,0 rating
12 maart 2016

Een verassend diner om familie te bedanken dat was waar wij naar opzoek waren..
Je hebt helemaal aan onze wensen voldaan, van begin tot het eind heb jij onze gasten door
een culinaire achtbaan gebracht van smaken!
Bijpassende wijnen & bieren die helemaal klopte bij de gerechten.
één grote belevenis en wij en onze gasten hebben er volop van genoten!
Dit is zeker voor herhaling! Helemaal TOP Sander!

Michel & Gwen

Je bent n toppertje !!

5,0 rating
12 maart 2016

Hartelijk dank voor deze culinaire belevenis. Het was in 1 woord “geweldig” !! Met dank aan mijn zoon en schoondochter voor deze overweldigende verrassing Chapeau!! Succes Sander … Je bent n toppertje !!

Jolanda van de Lavoir

Een restaurant met een sterretje , maar dan gewoon lekker thuis.

5,0 rating
27 februari 2016

Binnen onze vriendenkring ging een vriend met pensioen. Je wilt zo
iemand graag even in het zonnetje zetten, maar op wat voor manier? We
waren er al snel uit. Het zou een etentje bij ons thuis worden, verzorgd
door een culinaire thuiskok. Wat een geweldige avond. Een prachtig gedekte
tafel, met de allermooiste gerechten, Verrassende en overheerlijke
combinaties. Sander, een meedenkende kok, een fantastische gastheer en
lekker relaxed. Kortom, een restaurant met een sterretje , maar dan gewoon
lekker thuis. Het zegt genoeg dat iedereen de volgende dag nog even belde
om nog even na te kletsen over de bijzondere avond.

Petra augustijn

Dit is zeer grote vakmanschap!!!

5,0 rating
15 februari 2016

Het was meer dan perfect
We zijn nog aan het nagenieten. Knap wat Sander uit een zeer eenvoudige keuken kan maken. Dit is zeer grote vakmanschap. Nogmaals hartelijk bedankt.

Ankie en Toon

Fantastisch verzorgde kerst diner

4,0 rating
25 december 2015

De vakantie is voorbij… een van de hoogtepunten deze vakantie was wel het fantastisch verzorgde diner van Sander op eerste Kerstdag bij ons aan huis. Samen met een groep vrienden hebben we genoten van een uitgebreid 6 gangen diner. Perfect verzorgd, heerlijk eten, bijzondere combinaties…. Wat een heerlijk gevoel zo Kerst te kunnen vieren, samen met iedereen! Sander heeft alles perfect op orde: goed voorbereid, alles bij, prachtig gedekte tafel. we voelden ons meer dan een gast in ons eigen huis! We zijn ongelooflijk verwend…. Zo genoten dat we hem meteen hebben vastgelegd voor het Kerstdiner van 2016! Absolute aanrader, je hoeft absoluut niet te twijfelen, gewoon doen: Sander uit nodigen met een club vrienden en vervolgens lekker uit eten in je eigen huis!

Jack en Marieke

Chapeau!!

5,0 rating
20 december 2015

Sander het was heerlijk. Fantastisch om terug te komen na een familiefeest weekend en dan met een amuse en drankje door jou ontvangen te worden in ons eigen huis.
Aansluitend hebben we genoten van een uitgebreide fruits de mer, die op een mooi gedekte tafel, klaar stond. En of dat nog niet-genoeg was, werden we nog verwend door jou met een heerlijk dessert!
Voor herhaling vatbaar! Chapeau!!

Ben en Phily

Kapittelzaal van de Grote Kerk in Breda

5,0 rating
12 december 2015

Beste Sander, afgelopen zaterdag heb je een fantastische prestatie geleverd om in de Kapittelzaal van de Grote Kerk in Breda een warme ‘haute cuisine’ lunch te serveren voor ons gezelschap van 11 personen. Het was top! Je kookkunsten, je gastheerschap samen met Raimond was gewoon sterren-niveau.
Nogmaals hartelijk dank!

Harmen

walking dinner

5,0 rating
26 september 2015

Voor onze 40e verjaardag hebben we Sander gevraagd om voor ons feest een
walking dinner te verzorgen. Voor in totaal 28 volwassenen en 14 kinderen varierend
in leeftijd tot van 2 tot 6 jaar heeft Sander verschillende gerechten samengesteld.
Al vanaf het eerste contact dat we met Sander hadden en in de aanloop naar het feest
toe dacht Sander goed mee en kwam met leuke en verrassende ideeen. De dag zelf is in
een woord geweldig geweest. Wat een super feest! Sander had voor deze gelegenheid
Rik meegenomen voor de bediening. Bij binnenkomst werd iedereen voorzien werd van
een drankje en een amuse. Vervolgens werd er elk half uur weer een nieuw gerecht
geserveerd. Wat een top gerechten. Het smaakte niet alleen heerlijk, de gerechten
werden ook mooi gepresenteerd en voorzien van tekst en uitleg. Daarnaast werden de
kinderen ook verwend met een kinder walking dinner: pannekoeken, frietjes, snackjes
het ging erin als zoete koek. Maar het absolute hoogtepunt voor alle kinderen was
toch wel: de chocolade fontein. Wat hebben ze ervan genoten. Ze konden er niet vanaf
blijven. Onze oudste dochter heeft het er nu nog over.. Na afloop werd de keuken
weer keurig netjes schoon gemaakt.
Sander je hebt ons samen met Rik een onvergetelijke dag bezorgd en alle zorgen uit
handen genomen zodat wij optimaal hebben kunnen genieten van ons verjaardagsfeest.
We kunnen alleen maar zeggen: dat smaakt naar meer!

Arjen en Lonneke

In een woord fantastisch!

4,0 rating
25 september 2015

In een woord fantastisch! We hebben met onze ouders mogen genieten van een
geweldig smaakvol en verrassend 5 gangen-diner met bijzondere amuses en kleine
hapjes tussendoor. Een absolute aanrader en we komen zeker nog een keer bij je terug
Sander!

Sam en Marloes

Oog voor detail komt gedurende de gehele avond tot recht!

5,0 rating
5 september 2015

Indrukwekkend in alle opzichten dat vat het beste onze recente ervaring met thuiskok Sander Oudshoorn samen. Sander heeft bij ons thuis ter gelegenheid van een 50e verjaardag, voor 28 personen een fantastisch 6 gangen diner gekookt, waar al onze gasten en wijzelf enorm van hebben genoten. Al direct bij ons eerste contact met Sander, blijkt zijn onvoorwaardelijke passie en liefde voor zijn vak.
Met originele, eerlijke producten stelde Sander in een plezierige open dialoog met ons, een verrassend menu samen, waar Sander letterlijk van ieder van onze 28 gasten mooie complimenten voor heeft ontvangen!
Tezamen met door Sander geselecteerde bijpassende wijnen heeft hij ons een avond bezorgd om nooit te vergeten.
Zijn oog voor detail komt gedurende de gehele avond tot recht.
Van ondermeer de aankleding van de tafels met prachtig linnen, servies en bestek, de overheerlijke amuses, tot aan de keurige wijze waarop hij onze keuken aan het eind van de avond weer terug aan ons heeft overgedragen. Niets dan lof!!
Als je dit alles voor 28 personen kan presteren in een overtuigende rust, waardoor je als gastheer en gastvrouw optimaal kan genieten van je gasten, dan weet je dat iemand zijn vak echt heeft begrepen…..
Onze eerste ervaring met Sander Oudshoorn krijgt zeker nog eens een vervolg, zowel bij ons als bij onze gasten.

Guus en Femmy van Eijck

Een bijzondere avond

5,0 rating
18 juli 2015

35 jaar vriendschap vieren met onze vrienden, hoe maak je daar een bijzondere avond
van? Gewoon jouw uitnodigen, een super fijne en heerlijke avond gehad.
Het menu was uitstekend samengesteld en daarbij overheerlijke wijnen, we hebben
genoten, en dit is zeker voor herhaling vatbaar. En Sander je bent een uitstekend
gastheer die je meteen op je gemak stelt, petje af hoor en tot de volgende keer.

Peter en Wilma

Tot in de puntjes verzorgd!

5,0 rating
11 juli 2015

Beste Sander, de opdracht was een verrassingsmenu met wijnen voor mijn oom en tante. De mooie gedekte tafel en de persoonlijke menukaart waren de eerste bijzondere elementen. Daarna de verschillende gerechten die keer op keer zorgden voor een sensatie voor het oog en zeker die van onze smaakpapillen. De perfect uitgekozen wijnen en het overheerlijke eten maakten de avond compleet! Jouw rol als chefkok en gastheer is op jouw lijf geschreven! De hele avond was een geweldige beleving en tot in de puntjes verzorgd! Verheug me nu al op een volgende keer…

Isabel Van de Zande

Voortreffelijk avondje uit thuis.

4,0 rating
29 maart 2015

,,Het was aan mij de eer de halfjaarlijkse teamactiviteit van de afdeling te organiseren. Ik hoefde niet lang na te denken en het contact met Sander was dan ook snel gelegd. Na inventarisatie wat de collega’s wel en niet lusten, was het menu door Sanders snel en vakkundig samengesteld. Mijn team was blij verrast, de prachtig gedekte tafel te zien in onze woonkamer. Het viergangendiner werd gestart met enkele amuses, vlees en vis werden daaropvolgend afgewisseld en het dessert was een heerlijk kunstwerkje op zich.
Met acht personen hebben we genoten van een voortreffelijk avondje uit thuis.
Sander bedankt!’’

Team Fa/Sa Schakelring

walking dinner

4,0 rating
5 februari 2015

‘Sander, nogmaals super bedankt voor de fantastische avond. Door de sublieme kookkunsten van jou én de goede zorgen van Andrea heb ik mijn 40e verjaardag kunnen vieren zoals ik het in mijn gedachte had. Borrelend met vrienden en familie (55 personen) onder het genot van een walking dinner met heerlijke gerechten. Alle zorgen zijn door jullie uit mijn handen genomen. Ik heb echt optimaal kunnen genieten van mijn gasten en het eten. De smaakvolle krokodil met een chutney van mango en dragon, zal iedereen zich nog lang herinneren!
Ook vanuit mijn gasten, alle lof voor jou!!!

Cecile Scheffers

Sprookjes bestaan echt!

5,0 rating
2 februari 2015

Sander, bedankt voor deze vorstelijke culinaire reis, sprookjes bestaan echt!
Je bent ‘n topkok en topgastheer! We kijken nu al uit naar de volgende keer.

Jaap en Annet

Met passie bereid

5,0 rating
14 december 2014

Volgens afspraak kwam Sander met al het servies en bestek aan op de afgesproken tijd. En wat het allerbelangrijkste was, de ingrediënten en voorbereide gerechten werden binnengebracht. Terwijl de gasten aan tafel zaten, onder het genot van een drankje, ging maître Sander aan de gang. In een mum hadden we ons eerste hapje voor ons staan. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk en met passie bereid. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Anneke Voesenek

Welkome gast in je eigen huis!

5,0 rating
25 oktober 2014

Voor de 41ste verjaardag van mijn man had ik Sander gevraagd om bij ons thuis te komen koken. Een 6-gangen verrassingsdiner. Met bijpassende wijnen.
Het was werkelijk waar een fantastische beleving! Overal was aan gedacht door Sander. Je voelt je een welkome gast in je eigen huis.
Wij hebben zeer genoten. Zowel van de hele sfeer, zijn vriendelijke en gastvrije omgang en natuurlijk het geweldige diner!! Het was fantastisch! We hebben heerlijk gegeten en ook de wijnen waren voortreffelijk!
Je hebt ons bijzonder verrast en in de watten gelegd. En de gerechten zagen er vorstelijk uit. Prachtig!
Je bent een geweldige kok en gastheer. Bedankt voor de bijzondere avond.

Daphne en Bram

Vakman

5,0 rating
2 oktober 2014

Sander, de vakman die je bent straalde ook als geboren gastheer van je af! Bovendien
regelde je geruisloos al wat te regelen viel en waaraan wij niet dachten.
Als gastheer/gastvrouw van de borrel (20 man) naar aanleiding van ons huwelijksjubileum, was al het ‘zorgen voor’ van ons overgenomen. Drankjes, je lekkernijen, je presentatie: alles was een feest in een fantastische ambiance.
COMPLIMENTEN!

Ad P.J. Mos

Culinaire avontuur

5,0 rating
5 juli 2014

We hebben van een heerlijk 7-gangen diner genoten bij onze broer en schoonzus thuis. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de wijnen waren fantastisch. Een echte aanrader om deze fantastische kok in te huren. Je hebt dan een volledige avond uit! Dank je wel Sander voor het ons meenemen in dit culinaire avontuur.

Monique Huiszoon

Bedankt

4,0 rating
11 juni 2014

Beste Sander, bedankt voor de heerlijke en zeer ontspannen avond! Wat mij betreft was de avond helemaal perfect, en dat op zo’n korte termijn: petje af! Ik waardeer het enorm wat je voor ons hebt gedaan. Nogmaals: heel hartelijke dank voor de culinaire avond en graag tot een volgende keer.

Pauline

Walking Dinner

5,0 rating
17 mei 2014

Sander heeft een Walking Dinner georganiseerd voor mijn 50ste verjaardag.
Ik heb me volledig laten verrassen en dat heeft hij dan ook echt gedaan.
Mijn 50ste verjaardag was een groot succes! Voor een groot deel was dat toch te danken aan de fantastische gerechten van Sander.
Een visgerecht, een vleesgerecht en dat omkleed met allerlei lekkere hapjes.
Ik had nergens omkijken naar. Sander stond vol enthousiasme in de keuken en ieder half uur verscheen hij dan met een overheerlijk hapje! Vriendelijk en mooi gepresenteerd.
Na afloop was de keuken weer mooi opgeruimd en was het alsof er geen gebruik van was gemaakt.
Na een geslaagde middag en avond gingen de gasten met een mooie herinnering naar huis en ik en mijn vriendin konden nog lekker nagenieten.
Sander, het was in één woord geweldig! Bedankt!

Andrea en Marcel

In één woord: TOP!

5,0 rating
10 mei 2014

Met m’n ouders en familie genoten van een 6-gangendiner, geheel verzorgd door Sander Oudshoorn. Een echte aanrader! Vanaf de amuse tot aan het toetje, overweldigend lekker! Bij elke gang vonden we het allemaal jammer dat het alweer op was ;-)) In één woord: TOP!

Rachel Scipio

Heerlijk diner

5,0 rating
4 mei 2014

Wij hebben genoten van een heerlijk diner, verzorgd door Sander. Alles was super geregeld. Het contact van te voren, het bereiden en serveren van het diner, met alle benodigde info m.b.t. de gerechten, tot het bijna niet in de gaten hebben dat er een kok in je keuken staat en het netjes achterlaten van onze keuken. Top geregeld! Bedankt Sander!

Tamara Helmer

Verjaardag

5,0 rating
25 april 2014

Thuis met 9 vriendinnen super genoten van de creatieve en verrassende culinaire kunsten van Sander!

Carolijn te Lintelo- Klomp

Op een doordeweekse dag

4,0 rating
3 maart 2014

Op een doordeweekse dag heb ik mijn partner, die een echte kook- en wijnliefhebber is, op zijn verjaardag verrast met een culinair etentje geheel en al verzorgd door Sander Oudshoorn. Het eerste contact met Sander per mail en telefoon voelde meteen vertrouwd en was professioneel. Het werd een geweldige avond. Sander had alles als een echte chef-kok voorbereid. Terwijl wij zittend op de bank de bubbel dronken werd de tafel door Sander feestelijk gedekt. Wij hebben genoten van de amuses, de heerlijke gerechten en het fantastische dessert met de bijpassende wijnen. Alles werd even mooi en met zorg opgediend. Sander voelt goed aan wat er nodig is en wisselt het geven van informatie en het zich terugtrekken in de keuken op een plezierige manier af. Kortom, een fantastische belevenis die we niet snel zullen vergeten.

Annet

Hoge kwaliteit

5,0 rating
22 februari 2014

Wij hebben nu al twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Sander. In beide gevallen voor een groep vrienden bij ons thuis. Als wijnliefhebber is het voor mij een mooie mogelijkheid om topflessen uit mijn eigen kelder te schenken. Behalve de hoge kwaliteit van het eten en de presentatie hiervan betekent het ook een volkomen relaxte aanloop naar het diner. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is een tafelkleed en glazen uit de kast te halen en Sander verzorgt de rest. Sander is een geweldige kok, een uitstekende gastheer en een buitengewoon aardige kerel!

Jan Versluys

Valentijn

5,0 rating
14 februari 2014

Op Valentijn avond belt Sander bij ons huis aan, hij gaat voor ons tweeën koken.
Na de kennismaking en het binnen zetten van de benodigde spullen, wordt de tafel prachtig gedekt en wordt een sprankelend glas champagne voor ons ingeschonken, dit is een goed begin!
Sander in onze keuken aan het koken terwijl wij, nippend aan ons glas, zien hoe het eten vervaardigd wordt. Ik voelde me heel even een beetje verlegen in mijn eigen huis, normaal zwaaien wij er de scepter, maar dat duurde niet lang. Heerlijke gerechten, met even mooie wijnen, passeren de revue.
Het voelt speciaal om in eigen huis “uit” te zijn en culinair verwent te worden.
Sander Culinair krijgt het voor elkaar de omstandigheden zo te creëren dat we dan ook echt van het begin tot het eind genieten Chapeau Sander!

Hans en Jan