Sander aan huis menu

Onbezorgd

Culinair Genieten

Onbezorgd Culinair Genieten

Geniet in uw eigen woning van een diner met de meest heerlijke gerechten. Verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vlees- en visgerechten, als chef-kok zorg ik voor een menu waar u en uw gasten versteld van zullen staan. Geniet van verrassende elementen en unieke smaken. De gerechten die ik in uw eigen keuken bereid, bestaan uit de allerbeste, dagverse ingrediënten. De geuren en smaken van de jaargetijden vormen voor mij de basis en ik maak dan ook graag gebruik van seizoensgebonden producten uit de streek.

Menusuggesties

Voorafgaand aan het diner informeer ik naar uw wensen en doe vervolgens een op maat gemaakte menusuggestie. Hieronder vindt u enkele menuopties.

Viergangenmenu Vijfgangenmenu

Passend wijnarrangement

Als chef-kok hecht ik er veel waarde aan uw diner tot in de puntjes te regelen. Ik laat mijn gerechten dan ook graag begeleiden door een goed glas wijn. Ik adviseer u met genoegen over een passende wijn uit mijn brede collectie, voor bij uw diner. U kunt kiezen uit prachtige wijnen in alle prijsklassen. Om uw dinerervaring helemaal compleet te maken zorg ik tevens voor alle benodigdheden.

Bekijk het wijnarrangement

Met passend linnengoed, servies, bestek en glaswerk tover ik uw huiskamer om tot een sfeervol restaurant. Daarnaast behoren ook een sommelier en maître tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Vier-/vijfgangenmenu

Sander's

Vier- / vijfgangenmenu

Viergangenmenu (voorbeeld)

Vijfgangenmenu (voorbeeld)

Prijzen 4-gangen

 

Bekijk het wijnarrangement

*Alle bovenstaande prijzen zijn p.p.

Prijzen 5-gangen

 

Bekijk het wijnarrangement

 

 

*Alle bovenstaande prijzen zijn p.p.

Wijnarrangement

Passend

Wijnarrangement

De perfecte harmonie tussen wijn en spijs

Als u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis aan het genieten bent van een smaakvol diner, dan mag een goed glas wijn eigenlijk niet ontbreken. Geniet van een prachtige dieprode wijn in combinatie met een mals stukje vlees, of prikkel de zintuigen door coquilles te begeleiden met een fris glas wit.

Naast mijn passie voor koken, hecht ik veel waarde aan het serveren van de juiste producten. Graag laat ik mijn gerechten dan ook samengaan met een goed glas wijn, om u te laten genieten van de ideale combinatie van wijn en spijs.

Persoonlijke smaak

Het uitkiezen van de juiste wijn bij een gerecht luistert nauw en is afhankelijk van verschillende factoren. Bij het samenstellen van een wijnarrangement houd ik rekening met de ingrediënten in de gerechten, de wijze van bereiding, het seizoen en –het allerbelangrijkst- uw persoonlijke smaak.

Na een informatief gesprek, doe ik een passend wijnvoorstel met de wijnen uit mijn wijnkelder, die wijnen van over de hele wereld en in verschillende prijsklassen bevat. Zodoende bent u er zeker van dat de gerechten vergezeld worden van wijnen, die de smaken perfect tot uitdrukking laten komen. Ook kunt u een aperitief of digestief laten serveren, om uw diner op de juiste manier te beginnen of in stijl af te laten sluiten.

Tip: Ontvangt u wijnliefhebbers? Het is mogelijk om een sommelier aanwezig te laten zijn bij uw diner.

Prijzen

*Alle bovenstaande prijzen zijn p.p.

Neem voor meer informatie en reserveringen vrijblijvend contact op.

Contact

Interesse?

Informeer vrijblijvend

Meer informatie of reserveren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

06-28877382
sander@sanderoudshoorn.nl

Bedrijfsgegevens:
Sander Oudshoorn Culinair
K.v.K. 59047275

Volg mij

 

X