Tarieven kok aan huis

Een kok-aan-huis

is een unieke ervaring

Een onvergetelijke ervaring

Een kok-aan-huis is een onvergetelijk culinair avontuur. Geniet in de vertrouwde sfeer van uw eigen woning van een tot in de puntjes geregeld meergangendiner met een kwaliteit die u normaal gesproken alleen in luxe (sterren)restaurants tegenkomt.

Waarom een kok-aan-huis?

Als kok-aan-huis laat ik u thuis genieten van hoogwaardige gastronomie. Laat u een avond lang verrassen door overheerlijke gerechten op basis van dagverse producten uit de streek. Een bijzondere ervaring voor feestelijke gelegenheden, zakelijke afspraken of als u simpelweg gezellig wilt dineren met vrienden of familie.

Wat kunt u verwachten?

Een compleet verzorgd diner (met wijnarrangement) in uw eigen woning. Als kok-aan-huis zorg ik dat u nergens omkijken naar heeft. Ik stel een geheel op maat gemaakt menu met vier of vijf gangen voor u op, dat ik in uw eigen keuken voor u en uw gasten bereid. Geniet de hele avond lang van verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vegetarische of vlees- en visgerechten. Bij gezelschappen met meer dan 10 personen, zorgt mijn vaste gastheer of gastvrouw voor de bediening, zodat u zeker weet dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt.

Wat staat er op het menu?

Voorafgaand aan het diner informeer ik naar uw wensen en doe vervolgens een op maat gemaakte menusuggestie. Aan de basis van iedere gang staan dagverse, seizoensgebonden streekproducten van lokale leveranciers. Wanneer u of één van uw gasten speciale dieetwensen heeft, dan houd ik daar bij het samenstellen van het menu uiteraard zorgvuldig rekening mee. Onder op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van mogelijke menu’s.

Passende wijnen

Bij het menu zit een prachtig wijnarrangement inbegrepen. Iedere gang wordt begeleid door een glas wijn, dat perfect aansluit op de gebruikte ingrediënten in de gerechten, de wijze van bereiding, het seizoen en uw persoonlijke smaak.

Hoe werkt het?

Hoe werkt een

kok-aan-huis

Hoe werkt een kok-aan-huis?

Voor het diner

Op het vooraf afgesproken tijdstip meld(en) ik/wij ons bij u thuis om, met passend linnengoed, servies, bestek en glaswerk, uw huiskamer om te toveren tot een sfeervol restaurant. Ik breng de keuken in gereedheid en berg alle ingrediënten op. Vervolgens trek ik mij terug in de keuken om het menu te bereiden. Uiteraard doe ik dat zo netjes en geruisloos mogelijk. Terwijl uw huiskamer zich langzaam vult met heerlijke geuren, heeft u de tijd om gezellig bij te praten met vrienden, familie of gasten.

Tijdens het diner

Zodra alle gasten gearriveerd zijn, serveer ik de eerste gangen. De bediening vindt plaats op de manier zoals u die in een restaurant gewend bent. We beginnen met een lekkere amuse om de smaakpapillen op gang te brengen, gevolgd door de entree en de daaropvolgende gangen. Ik voorzie ieder gerecht graag van de nodige toelichting en gasten hebben alle kans om vragen te stellen. Heeft u behoefte aan meer privacy? Dan stel ik mij juist terughoudend op.

Na afloop

Terwijl u nog lekker natafelt, zorg ik ervoor dat uw huiskamer en keuken worden opgeruimd. U heeft zelf geen omkijken naar de afwas en na afloop van het diner ziet uw keuken er weer spic en span uit. Dat is nog eens onbezorgd genieten!

Wat zit er bij het diner inbegrepen?

  • Bestek
  • Glaswerk
  • Tafellinnen
  • Bediening
  • Wijnarrangement
  • Gastheer of gastvrouw (bij meer dan 12 personen)

*Bij groepen van meer dan 12 personen zit er standaard een gastheer of gastvrouw voor de bediening bij de prijs inbegrepen.

Locatiebezoek

Bij een diner met grotere gezelschappen, voor speciale gelegenheden of op bijzondere plekken kan het handig zijn om vooraf samen een bezoek aan de locatie te brengen. Op deze manier kunnen wij uw wensen bespreken en heb ik de mogelijkheid om de keuken in kaart te brengen.

Prijzen

Prijzen

kok-aan-huis

4-gangenmenu

Het menu bestaat uit gerechten die continu meebewegen met het seizoen – afhankelijk van het beste wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Om toch een beeld te geven van mijn menu, geef ik hier onder een voorbeeld menu:

Amuse

Eerste gang
Licht gepekeld Hollands rund met zoetzure koolrabi, groene mosterdshots, salade van bleekselderij en champignons, jonge tuinkruiden en vinaigrette van zwarte peper.

Tweede gang
wee bereidingen van coquille met groene asperges, zoete aardappel, lamsoren en kruidenmousseline met vinaigrette van gember.

Derde gang
Fazant bereid met komijn en knoflook, kort aangezette morieljes, pastinaak met basilicum, gekonfijte citroen en jonge zomergroenten geparfumeerd met look en krachtige gevogeltejus.

Vierde gang
Diverse bereidingen van blauwe bes met dragonsorbet, krokante meringue, guavecrème en bosbesmarmelade en crumble.

Koffie of thee
Met zoetigheden

5-gangenmenu

Het menu bestaat uit gerechten die continu meebewegen met het seizoen – afhankelijk van het beste wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Om toch een beeld te geven van mijn menu, geef ik hier onder een voorbeeld menu:

Amuse

Eerste gang
Gemarineerde tartaar van kalfshaas met een gel van wintertruffel, ravioli gevuld met knolselderijcrème, espuma van truffel en parfait van ganzenlever.

Tweede gang
Krokant gebakken zwezerik, gegratineerde boccoloti pasta, rode en gele biet, pompoen, topinamboer en saus van Savora-mosterd.

Derde gang
Tongfilet met kreeft, crème van spinazie met geelwortel en kreeftenjus.

Vierde gang
Op het karkas gebraden tamme eend met honing en koriander, Tarte Tatin van witlof en eendenlever, koolrabi, bosui, stamppotje met kool en spek, anijschampignons, saus met gepofte sjalotten en knoflook.

Vijfde gang
Diversiteit van dessertsmaken van dit moment…!

Koffie of thee
Met zoetigheden

Culinair avontuur
4 gangen met Wijnarrangement

Culinair avontuur
5 gangen met Wijnarrangement

 

Contact

Interesse?

Informeer vrijblijvend

Meer informatie of reserveren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Contact

06-28877382

Bedrijfsgegevens:
Sander Oudshoorn Culinair
K.v.K. 59047275

Volg mij