Diner-box

Laat je

Verrassen

Uw diner

thuisbezorgd

Geniet aan uw eigen eettafel van meesterlijke smaakcombinaties die u doorgaans alleen in fine dining restaurants krijgt voorgeschoteld. Met dit unieke out-of-the-box concept krijgt u een diner met allure – compleet met alle benodigdheden – bij u thuisbezorgd. Ieder onderdeel van het viergangendiner heeft de uitstraling van een gerecht uit de beste restaurants en is samengesteld met dagverse ingrediënten uit de regio. Laat u verrassen door de geuren en smaken van het seizoen met een uniek thuisbezorgd diner van chef-kok Sander Oudshoorn.

Een diner bij u thuisbezorgd

Laat je

Verrassen

 

Het Viergangenmenu

Ik verras u met een geheel op maat gemaakt viergangenmenu. Voorafgaand aan het samenstellen van de gangen informeer ik naar uw wensen; gaat uw voorkeur uit naar vlees en/of vis of bent u wellicht op zoek naar een vegetarisch of vegan menu? Volgt u een bepaald dieet of heeft iemand in het gezelschap een allergie? En heeft u wellicht nog speciale wensen? Uiteraard houd ik er als chef-kok rekening mee dat de gerechten geschikt zijn om vervoerd te worden en eenvoudig te verwarmen en op te dienen zijn.

 

(Voorbeeld) Viergangenmenu

 

Prijzen 4-gangenmenu

De sfeer van een restaurant in huis

Een diner in een restaurant draait natuurlijk om de smaakbeleving, maar is niet compleet zonder de juiste atmosfeer. Om de juiste ambiance te creëren, ontvangt u bij het out-of-the-box diner van chef-kok Sander Oudshoorn bijpassend tafelgerei. Dek de tafel met het stijlvolle papierencelstof tafellaken, en katoenen servetten en het fraaie bestek en uw huiskamer of keuken krijgt direct de uitstraling van een sfeervol restaurant, helemaal als u de kaarsen heeft aangestoken.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in zo’n heerlijk out-of-the-box viergangenmenu dat bij u thuis wordt bezorgd? Neem contact op en bespreek de gewenste datum en het aantal gasten. Op het afgesproken moment bezorg ik de boxen met de gerechten en het toebehoren bij u thuis aan de voordeur. Alle onderdelen van het menu, van het tafelgerei tot de gerechten, zijn handzaam, hygiënisch en op volgorde verpakt, zodat u deze makkelijk uit kunt pakken, de tafel kunt dekken en vrijwel direct aan tafel kunt. Open de eerste box met gerechten en de meest heerlijke geuren zullen zich door uw huis verspreiden.

Bij iedere gang voeg ik een heldere beschrijving toe met informatie over de gebruikte ingrediënten en technieken en hoe u het gerecht op kunt dienen. Het voorgerecht heb ik bijvoorbeeld al fraai gepresenteerd op het bord en kunt u
direct serveren. Het hoofdgerecht kunt u snel en eenvoudig au bain-marie (in de oven) verwarmen. Op deze manier krijgt het gerecht de juiste temperatuur zonder dat dit zorgt voor geur- of smaakverlies of ten koste gaat van de presentatie of de voedzaamheid van het gerecht. Ook het nagerecht is al op het bord opgediend en dient slechts overgoten te worden met de heerlijke bijbehorende saus.

Om de restaurantervaring compleet te maken kunt u na afloop van het diner, de borden en het bestek gewoon weer terug in de boxen stoppen. Ik kom deze op het afgesproken tijdstip ophalen. U heeft zelf dus geen omkijken naar de afwas.

Wat heeft u nodig?

Om te kunnen genieten van het out-of-the-box viergangendiner heeft u niets anders nodig dan een gezonde trek. Alle benodigdheden voor het diner, van het luxe papieren celstof tafellaken tot het bestek, de borden en een waterglas, worden bij u thuisbezorgd. De gerechten kunt u eenvoudig au bain-marie verwarmen. Dit kunt u het best in de oven doen, maar is ook mogelijk als u geen oven heeft. U ontvangt ieder gerecht met een duidelijk beschrijving over hoe u het kunt verwarmen en opdienen.

Passend wijnarrangement

Om uw dinerervaring helemaal af te maken, kunt u het viergangenmenu complementeren met een wijnarrangement. De wijnselectie stem ik zorgvuldig af op de gerechten en de gebruikte ingrediënten, zodat het bouquet en de smaaktonen van de wijn de geserveerde gangen perfect aanvullen. Ook bij het samenstellen van het wijnarrangement houd ik rekening met uw smaak en voorkeuren. Het wijnarrangement wordt geleverd met bijpassend glaswerk (
1x Champagne glas en 2 x wijnglazen per persoon )

* U kunt in een straal van 10 kilometer rond Breda genieten van het out-of-the-box viergangenmenu.

Contact

Interesse?

Informeer vrijblijvend

Meer informatie of reserveren?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Contact

06-28877382
sander@sanderoudshoorn.nl

Bedrijfsgegevens:
Sander Oudshoorn Culinair
K.v.K. 59047275

Volg mij