Culinaire Cadeau

Cadeaubon

kok-aan-huis

 

Een culinaire cadeaubon voor een kok-aan-huis

Verras familie, vrienden of zakelijke relaties met een compleet verzorgd diner bij hen thuis. Met de cadeaubon van kok-aan-huis Sander Oudshoorn trakteert u naasten en zakelijke contacten op een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis. Kies voor een cadeaubon voor een vier- of vijfgangenmenu, compleet met stijlvolle aankleding, passende wijnen en een bruisend aperitief en schenk uw vrienden en zakelijke relaties een onvergetelijke restaurantervaring, waarbij chef-kok Sander Oudshoorn bij de gelukkige thuis komt koken.

Kok-aan-huis: een onvergetelijk cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? Wat dacht u van een cadeaubon voor een vier- of vijfgangendiner waarbij ik een geheel op maat gemaakt diner voor twee bereid bij degene die u in het zonnetje wilt zetten. Een diner-aan-huis is een onvergetelijk cadeau voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt. In de vertrouwde omgeving van de eigen woning, bereid ik een heerlijk meergangendiner op basis van de beste seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Daarbij transformeren we de huiskamer of keuken tot een sfeervol restaurant waarin de gasten thuis kunnen genieten van verrassende culinaire hoogstandjes.

De cadeaubon

Deze culinaire cadeaubon geeft recht op een compleet verzorgd arrangement voor twee personen. Behalve het menu zelf trakteer ik de ontvangers van de cadeaubon, om alvast in de stemming te komen, op een aperitief en vervolgens op een lekkere amuse. Het vier- of vijfgangendiner wordt aansluitend gecomplementeerd met begeleidende wijnen. Dit zijn uiteraard wijnen die zorgvuldig zijn uitgezocht bij de geserveerde gerechten. Na afloop van het diner kan men heerlijk natafelen met koffie, thee en een selectie aan friandises.

  • Bruisend aperitief
  • Amuse
  • Menu
  • Begeleidende wijnen
  • Mineraalwater
  • Koffie of thee & friandises

Sfeervolle aankleding

Een echte restaurantervaring is niet compleet zonder de juiste atmosfeer. Met de juiste aankleding van de huis- of eetkamer creëren we die sfeer. Ik zorg bijvoorbeeld voor stijlvol tafellinnen, passende borden en bestek en het mooiste glaswerk. Uiteraard mag ook een rustig flakkerend kaarsje niet ontbreken.

Vier- of vijfgangenmenu

Kies uit een vier- of vijfgangenmenu. Alle gangen worden zorgvuldig samengesteld in samenspraak met de klant. Daarbij houd ik uiteraard zorgvuldig rekening met de smaak en voorkeuren van de ontvanger van de cadeaubon. Wil men bijvoorbeeld een menu met vlees- en visgerechten of liever een vegetarisch diner? Hoe klinken gerechten als gemarineerde tartaar van kalfshaas met een gel van wintertruffel en tongfilet met kreeft, crème van spinazie met geelwortel en kreeftenjus u bijvoorbeeld in de oren?

 

Gepersonaliseerde (felicitatie)brief

De ontvanger van de cadeaubon ontvangt altijd een persoonlijke brief met een boodschap die past bij de gelegenheid. Op die manier wordt het cadeau nog persoonlijker.

 

Meer informatie of de cadeaubon bestellen?

Wilt u de cadeaubon direct bestellen of heeft u vragen over de cadeaubon of een diner aan huis? Neem dan gerust contact met mij op. De bon is niet op vrijdag, zaterdag en in de maand december inwisselbaar voor een diner gekookt door Sander

U kunt de cadeaubon direct hier bestellen

Contact

Interesse?

Informeer vrijblijvend

Meer informatie of reserveren?

Wilt u reserveren, heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een diner aan huis of op locatie?

U kunt mij bellen of mailen met onderstaande contactgegevens. Ik probeer u zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact

06-28877382
sander@sanderoudshoorn.nl

Bedrijfsgegevens:
Sander Oudshoorn Culinair
K.v.K. 59047275

Volg ons