Jeugd
Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor koken en lekker eten. Ieder weekend stond ik bij mijn ouders in de keuken om steeds weer een ander gerecht te proberen. Op mijn zestiende kreeg ik vervolgens mijn eerste baantje in een restaurant, als hulpje van de koks. Ik ging mij steeds voor koken interesseren en begon met het maken van de voorgerechten, desserts en huisgemaakt vanille-ijs.
Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik daarna/aansluitend een koksopleiding ging volgen. Gedurende mijn vierjarige studie specialiseerde ik mij in verschillende onderdelen van het vak.
Michelin
Inmiddels heb ik vele keukens van binnen en van buiten gezien. Voordat ik op eigen benen stond, heb ik diverse stages bij gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland gelopen. Vooral het werken met chef-kok Jannis Brevet in het met een Michelinster bekroonde restaurant Kasteel Montfoort in Montfoort, was een unieke, leerzame ervaring, die veel indruk op mij heeft gemaakt.
Daarna kreeg ik de kans om vier jaar lang leiding te geven aan restaurant El Cafe in Spanje. Gedurende deze periode verfijnde ik mijn klassiek-mediterrane kookkunsten. Tot op de dag van vandaag komt de mediterrane keuken terug in mijn gerechten.