Jeugd
Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor koken en lekker eten. Ieder weekend stond ik bij mijn ouders in de keuken om steeds weer een ander gerecht te proberen. Op mijn zestiende kreeg ik mijn eerste baantje in een restaurant als hulpje van de koks. Mijn interesse in koken groeide, en ik begon met het maken van voorgerechten, desserts en huisgemaakt vanille-ijs.
Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik aansluitend een koksopleiding ging volgen. Gedurende mijn vierjarige studie specialiseerde ik me in verschillende onderdelen van het vak, wat de basis legde voor mijn culinaire carrière. Deze vroege ervaringen hebben mijn liefde voor koken alleen maar versterkt en zijn de fundamenten van mijn huidige culinaire stijl.
Michelin
Inmiddels heb ik vele keukens van binnen en van buiten gezien. Voordat ik op eigen benen stond, heb ik diverse stages gelopen bij gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Een bijzondere ervaring was het werken met chef-kok Jannis Brevet in het met een Michelinster bekroonde restaurant Kasteel Montfoort in Montfoort. Deze unieke en leerzame periode heeft een blijvende indruk op mij gemaakt.
Vervolgens kreeg ik de kans om vier jaar lang leiding te geven aan restaurant El Cafe in Spanje. Gedurende deze tijd heb ik mijn klassiek-mediterrane kookkunsten verder verfijnd. Tot op de dag van vandaag zie je de invloeden van de mediterrane keuken terug in mijn gerechten, wat bijdraagt aan de diversiteit en smaakbeleving van mijn menu’s.