Catering

Culinaire

Catering

Culinaire

Catering

Maak van uw feest een ware culinaire traktatie. Bij het verzorgen van de catering van feesten en partijen is het mijn doel om al uw bezoekers te laten genieten van gastronomisch hoogwaardige gerechten met verrassende details.

Het maakt niet uit of het feest groot of klein is, op locatie of in uw eigen huis, ik ben flexibel, betrokken, representatief en houd bovendien rekening met uw verwachtingen en budget. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en ongestoord kunt socializen met vrienden, kennissen of relaties.

Zintuigen Prikkelen

Zintuigen

Prikkelen

Zintuigen Prikkelen

Als chef-kok én als cateraar geef ik klassieke gastronomie een eigentijdse touch en zorg ervoor dat uw gasten verrast worden met kleurrijke en smaakvolle gerechten die de zintuigen doen prikkelen. Ik streef altijd naar perfectie en met meer dan vijftien jaar ervaring weet ik inmiddels hoe ik u kan helpen met het organiseren van een avond die men niet snel zal vergeten.

Arrangementen

Daarnaast verzorg ik bij verschillende soorten gelegenheden voor passende arrangementen. Zo kunt u van uw housewarming een onvergetelijk feest maken met het housewarming-arrangement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld in uw nieuwe woning met een heerlijke cocktail.

Walking dinner

Wilt u dineren in een informele setting? Dan kunt u uw gasten verrassen met een walking dinner. Geniet van culinaire pareltjes terwijl u de vrijheid heeft om rond te wandelen en met verschillende gasten te spreken.

Daarnaast is het mogelijk een gastronomische barbecue te organiseren. Heeft u wel eens een, boven de gloeiende kooltjes van de barbecue bereidde, kreeft gegeten? Ook verzorg ik catering met culinair hoogstaande producten.

Compleet verzorgde avond

Ontvangt u een groot gezelschap? Bij groepen groter dan tien personen stel ik een ervaren maître voor, die ervoor zorgt dat de bediening tot in de puntjes is geregeld. Om het helemaal af te maken kan ik ook nog eens zorgen voor een echte sommelier.

Neem voor reserveringen en meer informatie vrijblijvend contact met mij op.