Bruiloft

Wedding

Dinner

Volledig

Verzorgd diner

Een trouwerij is een onvergetelijke dag en bij zo’n heugelijke gebeurtenis hoort een sfeervol diner. Met de meest heerlijke gerechten help ik u om van uw bruiloft daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven te maken. Geniet in een ontspannen en intieme setting van een heerlijk diner en laat uzelf en alle genodigden verrassen door de lekkerste culinaire hoogstandjes.

Voorbereiding

Een goede

Voorbereiding

Voorbereiding

Ik neem u graag alle zorgen uit handen en zorg voor een tot in de puntjes voorbereid bruidsdiner. Gedurende de voorbereiding houd ik graag nauw contact met u en de ceremoniemeester, zodat niets een onvergetelijke dag in de weg kan staan.

Op de door u gekozen locatie bereid ik een heerlijk menu met meerdere gangen en houd daarbij zorgvuldig rekening met uw wensen. Voor de gerechten worden uitsluitend de allerbeste seizoensgebonden en dagverse producten gebuikt en ik houd graag rekening met de dieetwensen van genodigden. Geniet op uw bruiloft van de lekkerste gerechten uit de Franse keuken, met een spannend mediterraan tintje.

Een diner is in mijn optiek meer dan alleen de heerlijke gerechten. Het gaat om de juiste ambiance en die help ik graag te creëren met de juiste aankleding. Ik zorg voor passend bestek, servies in klassieke of moderne stijl, kaarslicht en tafellinnen om te zorgen voor de juiste ambiance. Voor een uitstekende bediening kan ik u een ervaren maître voorstellen en om het helemaal af te maken stel ik graag een bijpassend wijnarrangement samen of zorg dat de gasten worden ontvangen met een heerlijk aperitief.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

Walking Dinner

Walking

Dinner

Walking dinner

De setting waarin het diner plaatsvind is geheel aan u. Kies bijvoorbeeld voor een intiem diner aan tafel of voor een meer persoonlijke en ontspannen stijl met een walking dinner.

Een walking dinner is een steeds geliefder fenomeen. Tijdens het diner kan iedereen rustig rondlopen en in een informele setting met elkaar een praatje maken. Als bruidspaar heeft u de kans om al uw gasten te spreken, hen te bedanken en hun felicitaties in ontvangst te nemen. Tegelijkertijd genieten alle gasten van een bijzondere gastronomische ervaring en worden zij getrakteerd op de meest smaakvolle gerechten. Ook bij een walking dinner wordt het menu geheel naar uw wensen samengesteld en worden uitsluitend topkwaliteit ingrediënten gebruikt.

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een tot in de puntjes verzorgd diner, samengesteld door een ervaren chef-kok?

Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.